AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Malinka32 |
Czy sa tu jakies dziewczyny w ciazy z Lublina?
9.01.2014 11tc
15.05.2014 10tc Mam 5 dzieci 3 przy sobie 2 w niebie... |
|
![]() [konto usunięte] |
Hej, ja jestem
![]() |
|
![]()
Malinka32 |
Zatem Witam...
![]() 9.01.2014 11tc
|
![]() [konto usunięte] |
Nie bardzo ci pomoge, ja chodze do faceta
|
|
![]()
Malinka32 |
Hmm a jakis dobry ten gin? Wiesz ja od 10 lat chodzilam do jednej pani dr i sie troche przyzwyczailam do kobitki, ale poszla na emeryture i klops... szukam jakiegos dobrego doktora do prowadzenia ciazy...
9.01.2014 11tc
|
![]() [konto usunięte] |
Ja dopiero go poznaje,wydaje sie byc dobry, w piatek ide na usg przesiewowe i zobaczymy, ale wychodzi na to, ze ok
![]() ![]() |
|
![]()
Malinka32 |
Ja chodzilam wczesniej na lubartowska do przychodni, ale teraz ja przeniesiono do super lokalizacji, przychodnia ginekologiczno poloznicza miesci sie przy budynku co jest oddzial chorob zakaznych.... jakis zart chyba...
9.01.2014 11tc
|
![]() [konto usunięte] |
No niepowazni sa rzeczywiscie
|
|
![]()
DeLaCruz |
Ja jestem z Lublina, chodzę na NFZ do Bio-Medicalu do dra Jęczenia. Polecam
![]() 💙 2014
❤️ 2016 Czekamy na dziewczynkę... ![]() |
|
![]()
rubi67 |
Ja jestem z Lublina, polecam dr Jęczenia rownież, polecam dr Skrzypczaka, no i polecam dr Mahvoza Terbosha. Ostatni prowadzil mi ciaze. Swietny specjalista !!! Przyjmuje w lux medzie i na nfz raz w miesiacu w Novicie jednak usg i tak musisz robic w luxmedzie wiec jest takw zasadzie pol na pol.
|
|
![]()
Bursztynka |
Dziewczyny, a orientujecie się gdzie znajdę w Lublinie jakieś ciuszki ciążowe? Wygodnie leginsy i jakieś spodnie by mi się przydały. No i biustonosze z miłą i fachową obsługą.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.