AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
basiurka |
Witam dziewczyny
![]() Oprocz wielu cykli starań, badań itd. jednak ciąża po invitro czy inseminacji jest ciążą bardziej wyczerpującą dla przyszłej matki. Nie dość że walczyłyśmy to i nadal walczymy o to by się wszystko dobrze skończyło. Zapraszam do dyskusji ![]() Powodzenia i samych szczęśliwych chwil z maluszkami ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 20 maja 2016, 08:58 Viki26, aszka, kmb, Agi83, Biała, Moniaa, pragnaca dzidziusia, Serducho, Kimka, Nicka678, pszczółka p, Australijka, Zajączek :), Xena86, Kasia1987 lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Cześć u mnie też ciąza wynikiem wspomagania. Fajnie że jest taki temat. Bierzesz progesteron? W którym tc jestes?
Ann88ann, Kasia1987 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Cynnia |
Witam, u mnie IUI
Erl lubi tę wiadomość |
|
![]()
meksi |
Hej przylaczam sie do watku;) tez po invitro u mnie 10tydz.
![]() Oliwia https://www.maluchy.pl/ci-71751.png
|
|
![]()
meksi |
Dziewczyny do ktorego tygodnia kazali wam brac progesteron?
Oliwia https://www.maluchy.pl/ci-71751.png
|
|
![]() [konto usunięte] |
meksi wrote:
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 26 czerwca 2015, 14:32 |
|
![]() [konto usunięte] |
Cynnia wrote:
Witam, u mnie IUI
|
|
![]()
Ginger84 |
Witajcie;)
Ja po ivf.. mam 6letniego syna z ciąży naturalnej. W zeszłym roku okazało się ze mam niedrozne jajowody wiec zostaje ivf. Udało się za drugim razem niestety w 5 tc poronilam. Teraz jestem dobrej myśli choć ciążę przechodze źle. Progesteron biorę nadal ze względu na bóle i twardnienie brzucha. |
|
![]()
basiurka |
aszka wrote:
Cześć u mnie też ciąza wynikiem wspomagania. Fajnie że jest taki temat. Bierzesz progesteron? W którym tc jestes?
![]() |
|
![]()
basiurka |
meksi wrote:
|
|
![]()
basiurka |
Ginger84 wrote:
Witajcie;)
Ja po ivf.. mam 6letniego syna z ciąży naturalnej. W zeszłym roku okazało się ze mam niedrozne jajowody wiec zostaje ivf. Udało się za drugim razem niestety w 5 tc poronilam. Teraz jestem dobrej myśli choć ciążę przechodze źle. Progesteron biorę nadal ze względu na bóle i twardnienie brzucha. ![]() aszka, Kacha_88 lubią tę wiadomość |
|
![]()
Cynnia |
U mnie IUI udało sie za pierwszym razem:) maz ma słabe nasienie no i moj wiek tez o tym przesądził. Trafiliśmy na super lekarza, który nie chciał przeciągać leczenia, monitorowania ovu itp. Wczesniej chodziłam do innego, który przez ponad 4 lata za wiele nie zrobił, oprócz tego ze do tego nowego lekarza poszłam z kompletem badań
aszka, 1988 lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Cynnia wrote:
U mnie IUI udało sie za pierwszym razem:) maz ma słabe nasienie no i moj wiek tez o tym przesądził. Trafiliśmy na super lekarza, który nie chciał przeciągać leczenia, monitorowania ovu itp. Wczesniej chodziłam do innego, który przez ponad 4 lata za wiele nie zrobił, oprócz tego ze do tego nowego lekarza poszłam z kompletem badań
![]() |
|
![]()
Cynnia |
Ciesze sie aszka ze obu nam sie udało:) w którym tygodniu jestes?
|
|
![]()
Viki26 |
Witajcie:) ja jestem po ivf. Po trzecim podejściu czekam na wizyte serduszkową.
Cześć Ginger:) Wiadomość wyedytowana przez autora 29 czerwca 2015, 19:01 Biała, Ginger84, aszka, Agi83, szałwia lubią tę wiadomość 2014 ISCI1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
duza |
To i ja się witam
![]() Biała, Fistaszek, Ginger84, aszka, Agi83, szałwia lubią tę wiadomość |
|
![]()
Fistaszek |
I ja po IVF IMSI ze wzgledu na bardzo kiepskie nasienie. Udalo sie za pierwszym razem. Bede miala dwa maluchy.
Biała, Ginger84, aszka, Agi83, szałwia, wewelinka lubią tę wiadomość |
|
![]()
Fistaszek |
Biala, tez dwa maluchy? Jestes juz po prenatalnych?
|
|
![]()
Viki26 |
Fistaszek dobry temat:)
No właśnie jak to jest z tymi prenatalnymi inwazyjnymi, ja jestem 35+. Wprawdzie przede mną jeszcze wizyta serduszkowa ale dr ma mi dać na niej skierowanie na prenatalne i o co mam go pytać? ![]() Inwazyjne : Amniopunkcja Biopsja trofoblastu (kosmówki) Kordocenteza Fetoskopia Wszystkie się wykonuje? od czego to zależy? 2014 ISCI1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Fistaszek |
Ja mowie o nieinwazyjnych. Mam 30 lat i nie mam wskazan. Wskazania wychodza z tego co wiem po zrobieniu nieinwazyjnych. Nieinwazyjne robi sie pomiedzy 10-14 tygodniem ciazy. Ja jestem zapisana na 25.07, zapisy ruszaja wczesniej, bo do mojej kliniki specjalnie przyjezdzaja lekarze, ktorzy zajmuja sie tylko tymi badaniami.
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.