AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Welina |
kontynuacja wątku z Ovufriend
![]() ![]() Kor_a, Ida, Violka86 lubią tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Kor_a |
ja już odnalazłam
![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 5 maja 2014, 12:28 |
|
![]()
Ag... |
Melduje się
![]() Mirunia lubi tę wiadomość |
|
![]()
Kor_a |
Oby nas coraz więcej
![]() Welina lubi tę wiadomość |
|
![]()
ulaa8 |
Ja również się dopisuję
![]() |
|
![]()
Sis |
I ja jestem
![]() ![]() 29+1, 44 cm, 1430 g |
|
![]()
Ida |
O,.
Wiadomość wyedytowana przez autora 13 marca 2016, 11:49 Welina, Kor_a, Miriam lubią tę wiadomość |
|
![]()
Anielle |
Hej dziewczyny
![]() ![]() Powiedzcie mi dziewczyny, czy wy tez chodzicie takie zmeczone...? Dzisj w pracy bylam nieprzytomna a mialam tylko 6 godzin pracy. Jak tylko wrocilam to na kanape i godzinna drzemka. A jutro i pojutrze mam 12 godzin w pracy... Nie wiem jak to wytrzymam. |
|
![]()
Anielle |
Ida, czekamy na Was!
Ida lubi tę wiadomość |
|
![]()
Sis |
Anielle wrote:
Hej dziewczyny
![]() ![]() Powiedzcie mi dziewczyny, czy wy tez chodzicie takie zmeczone...? Dzisj w pracy bylam nieprzytomna a mialam tylko 6 godzin pracy. Jak tylko wrocilam to na kanape i godzinna drzemka. A jutro i pojutrze mam 12 godzin w pracy... Nie wiem jak to wytrzymam. tak samo jak mówisz ![]() ![]() ![]() ![]() 29+1, 44 cm, 1430 g |
|
![]()
Sis |
Ida wrote:
O, widzę, że kontynuujecie moją spuściznę
![]() I ja mam nadzieję być już niedługo ![]() ![]() ![]() Matko, pierwszy raz piszę na Belly, może to dobrze wróży? ![]() Jeszcze raz gratulacje dla Was Kochane i wszystkiego dobrego!!! ![]() ![]() Ida lubi tę wiadomość ![]() 29+1, 44 cm, 1430 g |
|
![]()
Ewik |
dziewczynki dbajcie o siebie kochane
![]() ![]() Kor_a, Welina, Anielle lubią tę wiadomość |
|
![]()
Kor_a |
Widzę, że wątek zaczyna hulać
![]() Ja nie tyle jestem zmęczona ile po prostu śpiąca. Zasypiam zazwyczaj na kanapie nawet na siedząco. Organizm musi się przystosować do nowej sytuacji - podobno w drugim trymestrze jest lepiej. Ja wczoraj miałam powera, bo wieczorkiem poćwiczyłam w ramach programu "Aktywne 9 miesięcy". Moja Pani doktor wyraziła zgodę na gimnastykę i ruch - wiadomo, że nic ekstremalnego nie mogę robić, ale w internecie jest mnóstwo ćwiczeń dla ciężarówek. |
|
![]()
Welina |
Nasz wątek rozkręca się. Czekamy na kolejne szczęśliwe przyszłe mamusie
![]() A ja na razie zmęczenia nie czuje. Na teraz moje objawy to bolące,powiększone piersi i pojawiły mi się żyłki na nich i ciągnięcie w dole brzucha, ale podobno to normalne. A wizytę u mojej ginekolog mam w przyszłym tygodniu. Kor_a Ty już powiedziałaś swojej rodzince o swoim szczęściu? Sis, Anielle - a Wy? ![]() |
|
![]()
Kor_a |
U mnie najbliżsi już wiedzą. Moi rodzice i siostra dowiedzieli się w święta, a Teściowie i siostra Męża w majowy weekend.
Ból piersi zaczął się u mnie na 2 dni przed spodziewanym @, a zmiany stanika na większy dokonałam pod koniec 2 miesiąca. |
|
![]()
Anielle |
Powiekszone piersi - to byl chyba pierwszy objaw (i dobrze bo jestem malobiusciasta wiec w koncu cos tam sie dzieje
![]() Ciagniecie w dole brzucha tez miala kilka dni ale juz mi przeszlo. Terz to tylko to ciagle zmeczenie i bol glowy. Ale nie jest w sumie jeszcze tak tragicznie, moge normalnie funkcjonowac. My powiedzielismy jak narazie tylko najblizszym przyjaciolom (czyli dwom osobom). Rodzicom powiemy moze dopiero po pierwszej wizycie u lekarza ktora mam 14 maja. Juz sie nie moge doczekac jak im powiem bo wiem ze napewno sie bardzo uciesza ![]() |
|
![]()
Kor_a |
My nie mówiliśmy na razie znajomym - uznaliśmy, że rodzice mają pierwszeństwo. Teraz powoli będziemy informować znajomych - zaczyna się okres grillowy, więc okazji na pewno nie zabraknie
![]() |
|
![]()
Welina |
A ja nie mogę doczekać się żeby powiedzieć rodzince. Choćby z tego powodu że teściowa cały czas wyciąga mnie na zumbe i inne energiczne ćwiczenia, których wolałabym nie robić (zostawiłam sobie siłownię i bieżnię).. A mi już brakuje wykrętów czemu teraz z nią nie chodzę.
Nie mogę doczekać się jej miny jak się dowie ![]() ![]() |
|
![]()
Kor_a |
ja postawiłam na stepper w domu i program "aktywne 9 miesięcy". Mąż bacznie mnie pilnuje czy aby nie za intensywnie ćwiczę.
|
|
![]()
Anielle |
Kurczę dziewczyny ale ambitnie podchodzicie, ja sobie wlasnie pomyślałam ze mam wymówkę i ze narazie nie bede nic ćwiczyć
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.