AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
AnkaSasanka |
PannaJoanna wrote:
Hej dziewczyny,
U mnie podobno chlopak ![]() ![]() ![]() Hej Joanna gratulacje ![]() Na tym polega fenomen kobiecego ciała ja pamietam ze ostatni miesiąc przed terminem nie mogłam spać nocami wiec oglądałam filmy i ostatni jaki oglądałam to był o kobiecie która najpierw dowiedziała się ze ma raka i umrze a kilka dni później ze jest w ciąży i przez te 9 mc organizm dawał życie i umierał jednocześnie i rano po posadzeniu pomidorów upieczeniu tortu beżowego bo to był polski dzień matki i uszykowaniu się na wyjście do teściowej o 22 wylądowałam w szpitalu z ciśnieniem 200/200 prawie i początkiem zatrucia ciążowego tak wiec wywołali mi poród 10 dni przed terminem i mój Leonard jest prezentem na dzień matki i dlatego pamietam ten film ![]() |
|
![]()
gonia13 |
hej dziewczyny, zaglada tu jeszcze ktos?
pozdrawiam wszystkie i znowu jestem aktywna na forum, bo czekamy na druga dziewczynke ![]() jest moze ktos z Luzern albo okolicy? Pozdrawiam Gosia Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 |
|
![]()
jammarka |
Cześć Gonia,
gratulacje! Już zapomniałam o tym forum... Mój synek ma już 2,5 lat i może wkrótce przeprowadzę się w okolice Luzern albo Zurichu. Może będzie się okazja kiedyś poznać ![]() Pozdrawiam, ![]() |
|
![]()
gonia13 |
jammarka wrote:
Cześć Gonia,
gratulacje! Już zapomniałam o tym forum... Mój synek ma już 2,5 lat i może wkrótce przeprowadzę się w okolice Luzern albo Zurichu. Może będzie się okazja kiedyś poznać ![]() Pozdrawiam, Super by bylo! Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 |
|
![]()
paninka |
Hej, gratulacje Gonia.
Ja jestem z Küssnacht am Rigi, więc niedaleko. Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
gonia13 |
hej, co tam u was dziewczyny? jest moze ktos nowy na forum i sie nie odzywa
![]() nasza Marysia/Marie urodzila sie ponad miesiac temu ![]() ale codziennosc z dwojka to wyzwanie... milej niedzieli! Sophie 10.05.2017
Marie 20.12.2019 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.