AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
asiaaaaaa |
Hej jestem w 4 tyg i 4 dniu ciazy. Wiec prawa wyglada tak... 17.09 bylam czyszczona teraz znow jestem w ciazy czy znacie pürzypadki ze donosily kobiety w takiej sytuacji ciaze ???
![]() Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :* Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*] Anialkow w niebie 5 [*] |
|
![]()
asiaaaaaa |
jest tu ktos co cos wie ???
![]() Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :* Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*] Anialkow w niebie 5 [*] |
|
![]()
Magic |
Oczywiscie
![]() ![]() Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016 Kornel 23.06.2018 |
|
![]()
angelstw |
asiaaaaaa wrote:
Hej jestem w 4 tyg i 4 dniu ciazy. Wiec prawa wyglada tak... 17.09 bylam czyszczona teraz znow jestem w ciazy czy znacie pürzypadki ze donosily kobiety w takiej sytuacji ciaze ???
10.04 tego roku straciłam Córeczkę w 19tc... po stracie - łyżeczkowanie. 13.05 tego roku ostatni okres ![]() za 2 dni zaczynam 24 tc. Będę miała Synka - Jasia. Ciąża przebiega bezproblemowo ![]() dużo sił i wytrwałości życzę! Magic, Limerikowo lubią tę wiadomość |
|
![]()
Limerikowo |
oczywiscie jest szansa ze ciaza sie utrzyma tym razem
nie chce byc okrutna, ale... moze wypadaloby po 4 poronieniach nawracajacych zrobic badania i poszukac ich przyczyny? Gwiazdeczka27 lubi tę wiadomość |
|
![]()
asiaaaaaa |
dokladnie... mamy pelno skierowan na badania polowe wykonana tylko genetyka na zostala
Limerikowo lubi tę wiadomość ![]() Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :* Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*] Anialkow w niebie 5 [*] |
|
![]()
asiaaaaaa |
dziekuje za odp i za slowa ktore daja troche wiary w to ze bedzie dobrze
Limerikowo lubi tę wiadomość ![]() Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :* Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*] Anialkow w niebie 5 [*] |
|
![]()
Limerikowo |
u nas genetyka kariotypow nic nie wykazala po 2 stratach
leczylam tarczyce, krzepliwosc i bakterie z posiewu |
|
![]()
asiaaaaaa |
nie no ja zdrowa jak ryba moj tez. Narazie nie znaja przyczyny. Mamy juz razem syna ale chca miec komplet badan.Zazwyczaj poraniam przez zapalenie pecheza co ciaza to to samo.
|
![]()
Limerikowo |
zapalenie pecherza to musza byc bakterie zatem, albo od nerek idzie wyzej
no pecherz niestety to u kobitek lubi sie odnawiac :--(( |
|
![]() [konto usunięte] |
A mialas kontrolne badanie po lyzeczkowaniu? Bo ja zaszlam w drugim cyklu ale 6tyg po zabiegu mialam wszystko zagojone i zielone swiatlo do staran wiec jesli i u Ciebie wszystko doszlo do siebie to jest szansa
![]() Limerikowo lubi tę wiadomość |
|
![]()
asiaaaaaa |
U mnie wszystko szybko się wygoilo. Dziś byłam na wizycie i wszystko dobrze wygląda:-) mam brać tylko progesteron wieczorem 1 pigułkę A 3 następna wizyta
|
![]()
asiaaaaaa |
Mocz dziś też badany wszystko wyleczone ale raz w tyg mam być i oddawać mocz
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.