AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
zOsIa88 |
KONTYNUACJA ale już po innej stronie fioletowej dziewczyny zapraszam
![]() Iskierka87, Jagodowa Mama, Marysiaaa, Kasztanek, Sleepy lubią tę wiadomość ,, Cierpliwość jest gorzka ale jej owoce są słodkie " ❤❤❤
Bądź wola Twoja, Ty się tym zajmij. Cudzie trwaj 💚💚💚 Zostań z nami .... ![]() |
|
![]()
Iskierka87 |
Hej Zosiu z chęcią bym dołączyła do wątku ale jestem już po porodzie. Czy też zaliczam się do wątku? 😉
![]() Anielka nasze największe szczęście 20.08.2020 💖🥰 |
|
![]()
Jagodowa Mama |
Cześć,ja się chętnie zamelduję bo mi też brakuje kontaktu z dziewczynami i poczekam grzecznie na resztę babeczek z wątku. Miłego dnia 😊.
![]() Cud nr 2❤️ ![]() |
|
![]()
adu |
Tez się tu melduje
![]() 👱♀️26 🙎♂️28
Cud❤🌟 ![]() |
|
![]()
zOsIa88 |
Iskierko no pewnie
![]() ![]() Iskierko jak tam córeczka ![]() Jagodowa i Adu jak się czujecie ![]() Ja chyba weszłam w najlepszy okres ciąży jak wcześniej była tragedia tak wczoraj zaczęłam książki czytać a to sukces ![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 28 listopada 2020, 12:50 Iskierka87 lubi tę wiadomość ,, Cierpliwość jest gorzka ale jej owoce są słodkie " ❤❤❤
|
![]()
Iskierka87 |
Zosiu super pomysł na założenie tego wątku 🙂 brakowało mi z kimś pogadać a tutaj będzie taki wspólny extra!
No moja mała daje nam czadu jest becząca niesamowicie a niby po 3 miesiącu lepiej akurat nie u nas. Ciężko ja zadowolić bo by tylko na rączkach wisiała cwaniara. Może to jakiś skok czy co ale niech szybko mija bo tak dłużej się nie da ![]() Anielka nasze największe szczęście 20.08.2020 💖🥰 |
|
![]()
adu |
Ja nie mam żadnych objawów, prócz bólu piersi, wiec poki co nie czuje, ze jestem w ciąży. Mam nadzieję tylko, ze to nie zpy omen. Czekam na 8.12, żeby pitwirdzzi tak ciążę tak na amen, bo w środę byl tylko pęcherzyk ciążowy, według usg to było 5+3 i to pokrywało się z moja pozna owulacja. No jeszcze trochę musze drzemać w ciagu dnia, żeby dotrwac do wieczora, ale to tyle.
zOsIa88 lubi tę wiadomość 👱♀️26 🙎♂️28
Cud❤🌟 ![]() |
|
![]()
zOsIa88 |
Iskierko mój siostrzeniec był taki sam i jeszcze dużo ważył gdy z nim zostawałam to ręce mi chciały odpaść
![]() Adu u mnie było zero objawów nawet piesi nie bolaly tak do 7 tc potem pojawiły się mdłosci a później zgaga i wymioty silne dopiero nie dawno ustąpiły. Miłego dnia dziewczyny mam nadzieje że wątek się rozkręci jak dziewczyny dołączą ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 28 listopada 2020, 13:42 ,, Cierpliwość jest gorzka ale jej owoce są słodkie " ❤❤❤
|
![]()
Jagodowa Mama |
Mnie muli w dzień i w nocy. Tragedia. Dziś jeszcze boli głowa bo mała w nocy dała czadu, co chwilę się budziła a ja sama bo mój ma teraz nocki. Słaniam się na nogach. A kawę odstawiłam... Innych objawów brak.
Edit: nie mam suwaczka - 7+2 więc to dopiero początek a już jest słabo 😮 Wiadomość wyedytowana przez autora 28 listopada 2020, 14:33 ![]() Cud nr 2❤️ ![]() |
|
![]()
zOsIa88 |
Jagodowa zazwyczaj te dolegliwości przykre mijają około 12 tc ja jestem jakimś wyjątkiem bo u mnie nasiliły się w 14 tc. Ale pełen podziw że córkę jeszcze wychowujesz przy moich dolegliwościach nie dałabym rady zajmować się dzieckiem
![]() ,, Cierpliwość jest gorzka ale jej owoce są słodkie " ❤❤❤
|
![]()
Jagodowa Mama |
zOsIa88 wrote:
Jagodowa zazwyczaj te dolegliwości przykre mijają około 12 tc ja jestem jakimś wyjątkiem bo u mnie nasiliły się w 14 tc. Ale pełen podziw że córkę jeszcze wychowujesz przy moich dolegliwościach nie dałabym rady zajmować się dzieckiem
![]() W pierwszej ciąży czułam się rewelacyjnie, trochę senności i wymioty bardzo delikatne raptem 3 razy wszystkiego. A teraz najgorzej się boję właśnie pobytu w szpitalu tfu tfu bo miałabym ogromny kłopot z córką. Tym bardziej że jestem na luteinie od samego początku. Ale odpędzam od siebie złe myśli.Łykam witaminki i myślę pozytywnie ❤️. ![]() Cud nr 2❤️ ![]() |
|
![]()
Jagodowa Mama |
zOsla (Zosia?😊) Ty już po połówkowym? Co będzie, wiadomo?
![]() Cud nr 2❤️ ![]() |
|
![]()
zOsIa88 |
Będzie córka my przez to jak się czuje nie zdecydujemy się na drugą ciążę kurcze dużo tego było i jakby tak podbnie było przy drugim dziecku to nie wiem co bym zrobiła
,, Cierpliwość jest gorzka ale jej owoce są słodkie " ❤❤❤
|
![]()
Iskierka87 |
Zosiu po porodzie córeczka Ci wszystko wynagrodzi zobaczysz ☺️❤️
![]() Anielka nasze największe szczęście 20.08.2020 💖🥰 |
|
![]()
zOsIa88 |
Iskierko masz rację to napewno nie jest wina dziecka po prostu mój organizm jest do kitu ciężko było zajść utrzymać też ciężko i wariował. Teraz mam troszkę lepiej ale problemy żołądkowe sa dla mnie jednymi z najgorszych
Tak ja już jestem po połówkowych ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 28 listopada 2020, 19:56 ,, Cierpliwość jest gorzka ale jej owoce są słodkie " ❤❤❤
|
![]()
zOsIa88 |
Dziewczyny jak tam przygotowania do świąt?
U mnie się dzieje mam już umyte wszystkie okna zostały firanki ale to juz jest pikuś i jeszcze jedno okno ale jego nie ruszam bo mąż w nim maluje. Wigilie chyba spędzimy tylko we trójkę mój mąż Ja i tata zaprosiłam siostrę ale w tym roku chyba teściów zaprasza no trudno zawsze jak jest więcej osób jest weselej. Planuje w tym tygodniu upiec pierniczki zobaczymy co z tego wyjdzie a jutro już czwartek. Zakupiłam już prezenty przynajmniej jedno z głowy i będą w tym roku praktyczne zimowe czapka szalik rękawiczki ![]() ![]() ,, Cierpliwość jest gorzka ale jej owoce są słodkie " ❤❤❤
|
![]()
Iskierka87 |
Hej hej
Ja kompletnie nic nie zrobiłam 🙈 w sumie bd na wigilię u teściowej a w 1 dzień świąt u moich rodziców więc nie muszę nic szykować. Jedyne co to właśnie okna umyć i firanki założyć, zasłony, choinkę ubrać i tyle 🤪 Dla malutkiej mam już ciuszki na święta prezent też upatrzony tylko zamówić. Dla rodziny też trzeba coś upatrzyć a sobie już kupiłam sama haha parkę zimową 😁 Te święta będą wyjątkowe bo rok temu 22 grudnia zrobiłam test który pokazał piękne dwie kreseczki a w tym roku te dwie kreseczki będą miały już 4 miesiące 🤗❤️ Marysiaaa lubi tę wiadomość ![]() Anielka nasze największe szczęście 20.08.2020 💖🥰 |
|
![]()
zOsIa88 |
Co takiego Iskierko kupujesz małej na prezent
![]() ![]() ![]() ,, Cierpliwość jest gorzka ale jej owoce są słodkie " ❤❤❤
|
![]()
Iskierka87 |
Na pewno dasz radę kochana 🙂 a na kiedy masz tp? Pewnie pytałam już ale zapomniałam, wybacz.
Dla malutkiej kupimy leniwca z fisher price 😉 Co prawda jest jeszcze za mała żeby się nim bawić ale szybko dorośnie i będzie miała świetną zabawkę. Tak bardzo mi się spodobała ta zabawka i to że jest ich więcej tzn. jest jeszcze kilka z tej serii zwierzaków a gdy są razem to się łączą i śpiewają wspólnie 🙂 fajnie ktoś pomyślał. ![]() zOsIa88 lubi tę wiadomość ![]() Anielka nasze największe szczęście 20.08.2020 💖🥰 |
|
![]()
zOsIa88 |
Mam na 1 kwietnia wPrima Aprilis
![]() Bardzo fajna zabawka ja ostatnio miałam dylemat jesli chodzi o zabawki dla siostrzenicy skończyła rok ale kolezanka mi pomogła kupiłam domek odkrywczy dumel ![]() Swoją drogą przeraża mnie gdy patrze na stopkę i czytam opis że moja macica to sala gimnastyczna niedawno żołądek był tak sponiewierany chyba normalnie zacznę jeść juz po porodzie bo dalej nie umiem niektórych rzeczy zjeść 🤮 Wiadomość wyedytowana przez autora 3 grudnia 2020, 18:08 ,, Cierpliwość jest gorzka ale jej owoce są słodkie " ❤❤❤
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.