AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
marianka |
Czy jest ktoś kto nie miał żadnych objawów, zachcianek?
Macie córkę czy syna? Na ten temat też słyszałam różne opinie co do płci 😉 Zielona koniczyna lubi tę wiadomość |
|
![]()
Zielona koniczyna |
marianka wrote:
Czy jest ktoś kto nie miał żadnych objawów, zachcianek?
Macie córkę czy syna? Na ten temat też słyszałam różne opinie co do płci 😉 Hej witaj 🙂. Ja na 6 ciąż i 5 porodów nie miałam tylko w 2 ciążach typowych objawów typu mdłości , zawroty głowy nawet nie wiedziałam co to zgaga , zachcianek też nie miałam żadnych , a co do płci to nie ma to według mnie żadnego wpływu bo i przy synku i córce nie miałam żadnych objawów ciążowych . Pozdrawiam i zdrowo donoszonej ciąży życzę 💕. Wiadomość wyedytowana przez autora 11 października 2021, 14:16 Mama 5 dzieci 🧒👩🦱👩🦱👩🦱🧒
04.06.2016.r 9 tc [*] Aniołek 😇💔 Pamiętamy 💔 Ślub cywilny 28.09.2013r ❤️❤️ Ślub kościelny 💒 26.11.2017r Na ovufriend i bbf od 2016 r. " Jeszcze będzie pięknie , mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty , bo masz do przejścia całe życie ". Jan Paweł II |
|
![]()
Lucy91 |
W każdej ciąży praktycznie zero objawow - za każdym razem chłopiec;)
PattisonBM lubi tę wiadomość |
|
![]()
Hatka |
To jest moja druga ciąża i ja wcześniej nie miałam, a teraz już zdecydowanie tak. Więc to pewnie różnie bywa
|
|
![]()
zwaniola |
Hej dziewczyny proszę uspokójcie mnie, bo zwariuje jestem w 6tc. Czy.Wy tez na początku ciąży raz miałyście jakieś objawy a raz nie? W sensie jednego dnia jest ból piersi, zmęczenie i mdłości, a na następny dzień wszystko to znika i jest super, a potem znowu to samo. Naczytalam sie, ze jak nagle objawy ustępują to moze oznaczać obumarcie zarodka.. No i gdy nadchodzi dzień bez objawów to wariuje, ze coś jest nie tak. Wizytę u lekarza mam dopiero za tydzień. Mam nadzieję, ze usłyszę wtedy serduszko. Jak wy miałyście na początku ciąży z tymi objawami i jak sobie rodzic z taką schizą?🤔
Annite lubi tę wiadomość |
|
![]()
Annite |
Ja w pierwszej ciąży objawy miałam codziennie wyjątkiem dwóch dni kiedy miałam ślub i poprawiny
![]() ![]() Kazda ciąża jest inna, w niektórych są objawy, w niektórych nie ma żadnych. Poza tym nie ma znaczenia to jak przechodziłaś poprzednią ciążę, druga ciąża moze być zupełnie inna. Zerknij sobie na ten kalendarz ciąży - mozesz sobie poczytać jak będziesz się czuła w poszczególnych tygodniach ciąży. Wiadomość wyedytowana przez autora 29 listopada 2021, 08:10 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.