AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]() [konto usunięte] |
Czy to normalne , ze w 8 tygodniu ciazy nie mam mdlosci i wymiotow? troche sie martwie. tylko czasem mnie tak zemdli, mam wiecej sliny, ale nie wymiotuje. za to mam spory apetyt , ktory staram sie kontrolowac.
|
|
![]() [konto usunięte] |
czy ktoras z was tak miala?
|
|
![]()
verynice |
Ja tak miałam, do dzisiaj zero dolegliwości poza brakiem miesiączki i rosnącym brzuchem
![]() ![]() Limerikowo, Domi IRL, FeliceGatto, Anoolka lubią tę wiadomość |
|
![]()
lolka83 |
Tez tak miałam, może przez tydzien mi bylo niedobrze i smak miałam dziwny ale nie wymiotowalam. Pamiętaj każda ma inne objawy w ciąży, tylko się ciesz, ale zawsze możesz je jeszcze dostać
![]() Limerikowo, FeliceGatto lubią tę wiadomość |
|
![]()
Martynika |
https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/brak-jakichkolwiek-objawow-w-6-tygodniu-ciazy,2158.html
|
|
![]()
Limerikowo |
ja moge policzyc na palcach obu rak ile razy haftowalam w 1 trym a i tak pare x to bylo extra, bo po witaminach dla kobiet w ciazy od razu wiec jak zorientowalam sie to je odstawilam
mdlosci dokuczaly i tak tylko troche i to wieczorami glownie to krecilam nosem na "złe" zapachy ludzi przepoconych, miesa, kielbas, chemikaliow do czyszczenia lazienki, dezodoranty tak jak ok napisaly Ci Dziewczyny powyzej na razie sie ciesz po prostu;--))) ![]() |
|
![]()
kambel |
ja wymiotowałam od ok 7/8 tyg do 21 tyg ciąży a za to moja znajoma oprócz ochoty na kakao nie miala nic żadnych objawów . więc ja latałam do łazienki codziennie w pracy a ona z usmiechem na twarzy stała sobie i pracowala
![]() ![]() Limerikowo, mada_lena lubią tę wiadomość |
|
![]()
Agusia2312 |
Ja ani razu nie wymiotowałam i nie mdliło mnie
![]() Limerikowo, ao12. lubią tę wiadomość ![]() ![]() |
|
![]()
mada_lena |
Szczesciara! Ja mam od niedzieli mdłości i zgage. Uwierz nic przyjemnego:\ i nudności wcale nie świadczą o tym ze ciąża rozwija się prawidłowo, bujda.
Limerikowo, lolka83 lubią tę wiadomość |
|
![]()
karolina1990 |
ciesz sie Ze Cie to omija, ja przez dwa miesiace nie moglam lodowki otworzyc zeby mnie nie zemdlilo
![]() Limerikowo lubi tę wiadomość |
|
![]()
alka89 |
Nela78 wrote:
Czy to normalne , ze w 8 tygodniu ciazy nie mam mdlosci i wymiotow? troche sie martwie. tylko czasem mnie tak zemdli, mam wiecej sliny, ale nie wymiotuje. za to mam spory apetyt , ktory staram sie kontrolowac.
hej. Mam tak samo,zero objawow,kompletnie nic,brzuch tez nie rosnie ,apetytu brak,jem tyle co zwykle,ale dzisiaj byłam na wizycie i wszystko ok,serduszko bije,rosnie dobrze,wiec nie ma sie czym martwic. Jestem 8 tydz 2dzien Anoolka lubi tę wiadomość Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. |
|
![]()
santoocha |
Po prostu Wasze organizmy inaczej reagują na zmieniające się poziomy hormonów. Ja wymiotowałam jak kot przez ponad tydzień, wylądowałam pod kroplówkami, do dziś jadę na czopkach p/wymiotnych a i tak co drugi dzień jakiś haft się zdarzy.
Cieszcie się że Was to omija!!! |
|
![]()
KasiaKa |
Ja też się cieszę ciążą bez wymiotów i mdłości. W żadnej ciąży ich nie miałam.A apetyt za to mocno zróżnicowany
![]() |
|
![]()
NataliaK |
Dziewuszki dont wooooorry ja w przez całą ciąże nie zwymiotowałam ani razu, spokojnie
![]() ![]() ![]() Jedyne co to nie schudniecie na początku od wymiotów a waga będzie sobie wesoło rosła ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 9 kwietnia 2014, 17:49 Franek 9 lat♥️
Felicja 34 tc ♥️ |
|
![]()
Nalka |
NataliaK wrote:
Cieszcie się bo niektóre mamuśki z kibelka nie schodzą
![]() /QUOTE] Na przykład ja. ![]() |
|
![]()
ao12. |
Mnie nie męczyły żadne mdłości, ogólnie tylko senna byłam spałam min 10h
![]() Nie ma co się zamartwiać, tylko się cieszyć ![]() Ja sobie to tak wytłumaczyłam: maleństwo wie,że mamusia musi pracować i współpracuje ze mną ![]() |
|
![]()
Martyna Sz. |
Właśnie... każda z nas jest inna. Powinnaś się cieszyć
![]() Moja mama nie wymiotowała w żadnej z trzech ciąży, natomiast ja wymiotowałam przez 2 miesiące dzień w dzień ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Temat mdłości jest chyba najbardziej maglowanym wątkiem na wszystkich forach. Nie dziwie się bo mdłości potrafią naprawdę uprzykrzyć życie... zresztą sama przez to przechodziłam
![]() |
|
![]()
LoLkA |
Ja nie mialam ani mdlosci ani wymiotow ani innych ksiazkowych objawow i nie mam ich do tej pory a jestem w 38 tc no poza tym ze na poczatku spalam wiecej i dziasla mi krwawily. Natomiast jesli chodzi o samopoczucie to gdyby nie test ciazowy nie pomyslalabym ze w ciazy jestem. Jadlam od pozatku wszystko, na nic nie mialam zachcianek. Sama sie dziwie jak to mozliwe a jednak;) A dzidzia rozwija sie prawidlowo.
Kulka41 lubi tę wiadomość https://www.suwaczki.com/tickers/relg3e5ecg4oqqc3.png
|
|
![]()
ap1526 |
Wiadomość wyedytowana przez autora 3 marca 2015, 12:47 |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.