AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
asiaaaaaa |
Hej jak wy se radzilyscie z totalnym brakiem apetytu w poczatku ciąży?? wkoncu trzeba cos jeść.
![]() Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :* Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*] Anialkow w niebie 5 [*] |
|
![]()
asiaaaaaa |
Nie ma kobiet z takim problemem, jestem sama
![]() ![]() Oliver ma 6 lata :* Devin ma roczek :* Can ur.26.04.2014 zm.26.04.2014 21tydzien[*] Anialkow w niebie 5 [*] |
|
![]() [konto usunięte] |
ja nie za bardzo mam apetyt, zawsze w okresie @ i przed nią mogłabym jeść ogromne ilości co chwile byłam głodna .. a teraz ledwo wmuszę w siebie kromkę .. najgorzej jest rano z obiadem trochę lepiej ..
![]() |
|
![]()
evas |
Na pewno są, zadaj pytanie w wątku miesięcznym, tam są mamy na tym samym etapie ciąży jak Ty i na pewno któraś ci doradzi. Nie ma sensu zakładać nowego wątku po to by zadać pytanie.
Limerikowo, Martynika lubią tę wiadomość |
|
![]()
misiakowa |
ja na początku nie miałam apetytu, ale za to w kolejnych tygodniach bardzo nadrobiłam, więc nie było czym się przejmować
![]() misiakowa
|
|
![]()
santoocha |
Ja sobie nie radziłam. Nie mogłam prawie nic jeść, do tego wymioty, odwodnienie, kroplówka. Coś tam wciskałam na siłę połykając jednocześnie łzy. Koszmar.
Apetyt wrócił mi w 3 trymestrze, ale też nie jakiś szalony. |
|
![]()
misiakowa |
o matko to strasznie się musiałaś męczyć, współczuję
misiakowa
|
|
![]()
anadyjka |
asiaaaaaa wrote:
Nie ma kobiet z takim problemem, jestem sama
![]() są, podnoszę łapkę do góry - mam tak przez całą ciąże - mogłabym nic nie jeść + dużo się nie przytyło - martwię się, czy nasza dzidzia nie będzie za mała ![]() ![]() https://www.maluchy.pl/ci-69369.png "Najpiękniejszym klejnotem jaki kiedykolwiek włożysz na szyję, są rączki Twojego dziecka"
|
|
![]() [konto usunięte] |
Ja też mam ten problem z brakiem apetytu nie mam rzadnych mdłości a jedzenie jem po prostu na siłę bo wiem że tak trzeba
|
|
![]()
Mychaa22 |
oj ja się namęczyłam z mdłościami i brakiem apetytu. schudłam 3 kg. Naszczęście apetyt powraca, a mdłości już zanikają.
|
|
![]() [konto usunięte] |
Najważniejsze to nawadniać organizm. Podczas mdłości jadłam jedynie desery gerberowskie i jako jedyne nie były odrzucane przez organizm. Wszystko trwało do około 16 tygodnia. Oczywiście nie obyło się bez wizyty w szpitalu.
Tak więc jedz krakersy, biszkopty, jogurty naturalne - powiedzmy, że nie obciążysz tak bardzo żołądka i go nie podrażnisz. |
|
![]()
Ofelaine |
Ja tez nie mam apetytu, wystarczaja mi dwA gryzy sniadania czy obiadu i nic mi nie smakuje. Schudlam 5 kg i dzis znow 0,5 kg mniej. Nie panietam kiedy zjadlam cos ze smakiem. Ale zmuszam sie.
|
|
![]()
misiakowa |
może w kolejnych miesiącach wam przejdzie, z czasem to się w miarę normuje w ciąży, jeśli można to tak określić
misiakowa
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.