AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
anulla91 |
Witam
Dziewczyny jestem w 7 tc ciąży i zaczął mnie boleć ząb, cała szczęka mnie boli. Bardzo się boję umówiłam się do dentysty ale to dopiero za jakiś czas wizyta i nie wiem co robić czy zagraża to w jakiś sposób ciąży? planuję dziś zrobić crp czy nie mam stanu zapalnego? Czy mogę jeszcze coś zrobić? Anulaa
Wiek 31 lat 05.2022 - początek stymulacji in vitro 06.2022 - punkcja 1 zarodek 08.2022 - transfer beta 7dpo - 46,5 beta 9dpo 125 ![]() |
|
![]()
Leeila26 |
Hej, łącze się ,,w bólu" dosłownie i w przenośni 😏 przerabiałam to w ciąży z córką, po porodzie usunęłam 3 ósemki, teraz została jedna no i właśnie - boli. Czekam z usunięciem do drugiego trymestru. Zęba już mam w stanie masakrycznym delikatnie mówiąc 🙈 zwlekałam zdecydowanie za długo, powinnam to zrobić o wiele wcześniej.
Który ząb Cię boli? Myślisz, że do usunięcia czy raczej leczenia? Bierzesz Acard albo heparynę? Mi doraźnie pomaga Apap a stan zapalny super zaleczył mi Tantum Verde w aerozolu - na ból też działa. Do dentysty nie ,,za jakiś czas" tylko już. Zgodnie z ustawą, muszą znaleźć miejsce dla kobiety w ciąży za max. 7 dni. Wiadomość wyedytowana przez autora 6 września 2022, 21:20 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.