AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
88macola |
Dziewczyny mam cykle ok 30 dniowe, nigdy okres mi sie nie spóźnił choćby raz. W 16 dop zrobiłam beta-HCG - wynik 382,600. Po kalendarzu na ovufriend widzę ze do zapłodnienia musiało dojść 26-27 lipca. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 12 lipca. Powiedzcie mi o czym świadczy mój wynik. Pani w labo powiedziała ze jestem w 5 tyg ciąży, ale to raczej niemożliwe. Wizyta u ginekologa dop 9 września. Powiedzcie mi czy powinnam sie martwić?
Nikoś
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
magdalena |
no wynik nie jest niski wiec wszystko wskazuje na to ze masz w sobie nowe zycie
![]() 88macola, juicca lubią tę wiadomość |
|
![]()
misia_k1 |
gratuluje:)cieszyc sie moja Droga a nie martwić!!!!
ja bym na Twoim miejscu za 2-3 dni zrobila znowu badanie aby zobaczyc jak beta rosnie i wowczas bedzie pewnosc... |
|
![]()
karola88 |
Kochana owu mogla sie przesunac. Ja bym sobie to policzyla tak. 12- pierwszy dzien okresu plus 15 dni daje nam 27 czyli wtedy byla owu ( niby i powinno sie zgadzac. Po 2 dniach powtorz badanie i zobaczysz czy przyrasta.
A tak po cichutku gratuluje bo to na prawde ladny wynik Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
![]() Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm ![]() |
|
![]()
magdalena1991 |
gratuluje kochana
![]() Jajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*] ![]() |
|
![]()
renatkach |
Dobrze mówi, że to 5 tydzień, bo ciążę liczy się od ostatniej miesiączki. Gratuluję i życzę spokojnej ciąży
![]() |
|
![]()
ewelina_d |
moze masz w sobie dwa zycia?
![]() |
|
![]()
88macola |
Dziewczyny dziękuję Wam bardzo. Uspokoiłyście mnie trochę
![]() Właśnie byłam na pobraniu krwi, wynik jutro. ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 19 sierpnia 2014, 09:54 magdalena lubi tę wiadomość Nikoś
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
88macola |
Drugi wynik 4083 mIU/ml
Jutro idę do lekarza ![]() kark, jonka91, natasza82 lubią tę wiadomość Nikoś
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.