AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
misia_k1 |
CZeść, zbliza się okres wiosenny i już zaczynaja pylić roślinki/ Czy ktoraś z Was jest również alergikiem i bierze jakieś tabletki w trakcie ciaży??
U mnie alergia zaczęła o sobie znać-zatkany nos, piekące oczy+przeziębienie-ale moj gin nie zna się na lekach ktore mogą być bez obaw stosowane w ciąży. a Wy????? |
|
![]()
agattee |
Dobre pytanie ! Podpisuje sie bo tez jestem alergikiem (5 tc) i nie wiem czy cos brac czy nie.
|
|
![]()
Lavendula |
pytałam moją Gin - w tym sezonie na alergię chusteczki higieniczne i czysta woda..... - pozdrawiam Kichające ....
|
|
![]()
kambel |
Na ulotce zazwyczaj jest ze są nie wskazane. Lecz ostatnio byłam u lekarza i powiedziała ze Jeśli jest to na prawdę uciążliwe i może zagrozić życiu matki to powinno się wziąć.
Jednak u mnie jest to wysypka i zapisała mi krem który pomaga. No i polecam kupić calcium do picia bądź w tabletkach również powinien pomóc Limerikowo lubi tę wiadomość |
|
![]()
lithe123 |
W pierwszej ciąży znalazłam sposób na moją alergię, w 100% bezpieczny. Jak wracam do domu po nawet krótkim pobycie na zewnątrz myję twarz delikatnym mydłem i psikam do nosa wodą morską (i wydmuchuję). Zapewne nie podziała to na silne alergie ale u mnie sprawdza się fantastycznie, więc spróbowac warto.
Z tego co wiem wapno jest bezpieczne. Moja alergia sprowadzała się do opuchniętych oczu, kichania i drapiącego gardła w sezonie. Poza ciążą zawsze łykałam zyrtec albo amertil i wapno. |
|
![]() [konto usunięte] |
W I trymestrze absolutnie nic nie wolno brać. Od II dozwolone są pewne leki antyhistaminowe, ale przed zażyciem jakichkolwiek skonsultujcie się z lekarzem.
|
|
![]()
NataliaK |
Czesc
![]() Za chwile w takim tempie nie bedzie mozna nic znalezc, nie robcie tego,please ![]() Limerikowo lubi tę wiadomość Franek 9 lat♥️
Felicja 34 tc ♥️ |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.