AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
darijka |
cześć Wam. mam na imię Daria, mam 27 lat,jestem z Inowrocławia w ciąże udało mi się zajść w 5 cyklu starań. 4 cykle z dupkiem, ostatni szczęśliwy bez wspomagaczy. terminu jeszcze jako takiego nie mam wizyta dopiera we wtorek 26 i mam nadzieję, że serduszko kruszynki będzie biło
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 20 marca 2013, 16:37 kaja1991 lubi tę wiadomość |
|
![]()
PAREL |
Witam
![]() ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 20 marca 2013, 16:59 |
|
![]()
mała mi |
Hej,
Z tej strony Magda. W styczniu stuknął mi wiek chrystusowy:) Pochodzę z Górnego Śląska, a od 2 lat mieszkam na Dolnym - Wrocław. Po 14 mozolnych miesiącach starań udało się !!! w cyklu, w którym totalnie odpuściliśmy. To druga ciąża, pierwszą straciłam w 6 tyg. w maju 2011r. Jeszcze nie znam płci Maleństwa, usg połówkowe mam w połowie kwietnia. Nie mam przeczuć, najważniejsze, żeby było zdrowe. |
|
![]()
iśka |
Hej Dziewczyny!
Mam na imię Monika, mam 33lata i mieszkam w Zielonej Górze. O drugie dzieciątko staraliśmy się od roku. W lipcu się udałao ale w 6tyg poroniłam. Odczekaliśmy swoje i znowu zabraliśmy się do pracy. Dzięki ovu poznałam trochę swoje ciało i udało się. Będzie Walentynkowa dzidzia. Termin mamy na 7 listopada. Pozdrawiam wszyskie mamuśki! Izabela lubi tę wiadomość |
|
![]()
Adka |
o widzę, że grono nam się powiększa. Gratulacje dla Was
![]() |
|
![]()
rubi67 |
hej kochane. mam na imie agata, w listopadzie skoncze 28 lat i jestem z Lublina. To jest moja 1wsza ciaza, udalo sie za 2gim razem bez zadnych wspomagaczy, ale zaznacze, ze nigdy nie bralam antykoncepcji, antybiotykow i ogolnie zadnych lekow, nawet tych przeciwbolowych
![]() |
|
![]()
Lilka |
Hej Kobietki, mam na imie Asia
![]() https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15 |
|
![]() [konto usunięte] |
Hej dziewczyny jestem Miriam pochodzę z Kraśnika pod Lublinem od 4 lat mieszkam w Warszawie mam 23lata z mężem jesteśmy 7 lat razem o dziecko staraliśmy się od 2 lat i po 2 się udało niestety straciliśmy swoje maleństwo w 12 tyg ciąży i dlatego tu trafiłam obecnie czekam na okres i zielone światełko na kolejne starania Wszystkim życze owocnych starań i udanych rozwiązań
![]() Lilka lubi tę wiadomość |
|
![]()
pasia27 |
Hej miriam.u nas duuuuzo ciazowych fluidow takze dzialajcie z mezem.trzymam kciuki
|
|
![]()
vivien |
Miriam wrote:
Hej dziewczyny jestem Miriam pochodzę z Kraśnika pod Lublinem od 4 lat mieszkam w Warszawie mam 23lata z mężem jesteśmy 7 lat razem o dziecko staraliśmy się od 2 lat i po 2 się udało niestety straciliśmy swoje maleństwo w 12 tyg ciąży i dlatego tu trafiłam obecnie czekam na okres i zielone światełko na kolejne starania Wszystkim życze owocnych starań i udanych rozwiązań
![]() Miriam pamietam cie z watku o poronieniach, Trzymam za ciebie kciuki BARDZO mocno ![]() Miriam lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Dziewczyny dziękuje bardzo tyle wsparcia mi dajecie że nie wiem co napisać gdyby nie ta strona to pewnie nie miała bym chęci do życia Dziękuję i Trzymam kciuki za nas wszystkie
![]() pasia27, vivien lubią tę wiadomość |
|
![]()
karoam |
Witam i ja
![]() Mam na imię Karolina, 27 lat, mieszkam w Egipcie. Staraliśmy się 3 cykle, wczoraj ciąża potwierdzona betą ![]() m_f, she, pasia27 lubią tę wiadomość |
|
![]()
MADZIULA13 |
karoam,gratulacje i witamy w gronie ciężarówek:)
karoam lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Gratulacje Karoam
![]() PS.Uwielbiam Egipt! ![]() karoam lubi tę wiadomość |
|
![]()
иιєиσямαℓиα |
karoam wrote:
Witam i ja
![]() Mam na imię Karolina, 27 lat, mieszkam w Egipcie. Staraliśmy się 3 cykle, wczoraj ciąża potwierdzona betą ![]() hm...odrobina egzotyki ![]() no to super prezent pod choinkę ![]() karoam lubi tę wiadomość |
|
![]()
she |
Karoam - Ciebie trochę znam z 'plemniczki, staraczki i tyśki', bo kiedyś się tam udzielałam, ale dziewczyny mają taką mega aktywność, że nie wyrabiam z czytaniem wszystkiego
![]() karoam lubi tę wiadomość |
|
![]()
kaja1991 |
darijka wrote:
cześć Wam. mam na imię Daria, mam 27 lat,jestem z Inowrocławia w ciąże udało mi się zajść w 5 cyklu starań. 4 cykle z dupkiem, ostatni szczęśliwy bez wspomagaczy. terminu jeszcze jako takiego nie mam wizyta dopiera we wtorek 26 i mam nadzieję, że serduszko kruszynki będzie biło
![]() ja również z Inowrocławia jestem;) gratulacje;) |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.