AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
assialbnn |
Witam jestem w 24dc śluz mam białawy rociągliwy, momentami gęsty, chyba kremowy. taki glutowaty.Wszystko na raz
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
assialbnn |
? Prosze o wasze zdanie
![]() |
|
![]()
izabell23 |
A który cykl starań?
Hm mam pytanie jak wygląda twoja szyjka po owulacji? ![]() Izabella❤️
|
|
![]()
assialbnn |
hmm no staramy sie tak 3 miesiac . staramy sie kochac w dzien owulacji przed po. nie umiem badac szyjki
![]() ![]() |
|
![]()
izabell23 |
My też 3 miesiąc:-)
Izabella❤️
|
|
![]()
assialbnn |
tak jak pisałam sluzu jest dosc sporo. aa z tego co pamietam raczej przed miesiaczka byla sahara
![]() ![]() |
|
![]()
izabell23 |
No właśnie dziwnee. . Może coś już tam się zafasolkowało;-)
z tego co pamiętam to na początku pierwszej ciąży też miałam taki śluz jak na owulacje Izabella❤️
|
|
![]()
assialbnn |
moze sobie wmowilam ?
![]() ![]() |
|
![]()
assialbnn |
a jak Twoja szyjka wyglada?
![]() |
|
![]()
izabell23 |
Ja dziś jestem w 17 dniu cyklu, szyjka niskko,zamknięta i twarda. Żadnego śluzu. Też chciałabym taki wspaniały prezent na święta:-) okres powinnam dostać 13 i mam nadzieję,że ta wredna @ nie przyjdzie. A sprawdz swoją szyjkę,jak teraz wygląda wystarczy włożyć środkowego palca do pochwy i ją wyczujesz. A co ile dni masz cykle?
Izabella❤️
|
|
![]()
izabell23 |
Aha widzę
![]() Izabella❤️
|
|
![]()
izabell23 |
Choć gdybyś była w ciąży to temperatura nie powinna spadać, mi zawsze spada na pare dni przed okresem. .
![]() Izabella❤️
|
|
![]()
assialbnn |
teraz mi zadalas zagadke . na przedniej scianie jest miekko aa tak glebiej na czubku palca czuje twarde
![]() |
|
![]()
izabell23 |
Mi ogólnie na samym poczatku ciąży ok 3 tygodnia wyszły straszne żyły na piersiach,kłucie w podbrzuszu, cera mi się zmienila. To były takie najwcześniejsze objawy.
Izabella❤️
|
|
![]()
assialbnn |
na siusianie nie zwracam uwagi wiec nie wiem. piersi mnie nie bola sutki tez.. nic.. okres tak za 4-5 dni
izabell23 lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
izabell23 |
Czyli szyjka jest twarda. A cały palec środkowy wchodzi?
Izabella❤️
|
|
![]()
assialbnn |
no moge wsadzic caly palec do pochwy. a co to znaczy?
![]() |
|
![]()
izabell23 |
Patrz na szyjke bo mi na 2 1 dzień przed okresem sie obniża i otwiera. A w ciąży chyba powinna iść w górę. Właśnie też chce się dowiedzieć kiedy powinna iść w górę.
Izabella❤️
|
|
![]()
izabell23 |
Kobiety piszą,ze w ciąży ledwo co dosięgają szyjkę,bo jest wysoko.
Izabella❤️
|
|
![]()
assialbnn |
jestem lewa co do badania szyjki bo nigdy tego nie robilam no i nie mam co gdzie tam w srodku
![]() ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.