BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > Problemy i komplikacje > Zioła podnoszące płodność. Jakie?
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Beti33
Nowa
0

Wysłany: 28 stycznia 2021, 14:43
Cytuj | (0) | Zgłoś
Cześć Wam,

Staramy się z mężem o dziecko od dobrych kilku miesięcy. Wyniki mamy obydwoje OK. Lekarz sugeruje próbować, ewentualnie badać się dalej. Chcielibyśmy w jakiś naturalny sposób (bez farmakoterapii) zwiększyć możliwości...

Sporo się naczytałam o tzw. ziołach na płodność. Pytanie czy są skuteczne? Znalazłam takie zestawienie: https://sferaintymna.pl/ziola-na-plodnosc/ - czy ktoś stosował któreś z opisanych ziół i może powiedzieć, że to działa? Ewentualnie co możecie doradzić w naszej sytuacji?

Z góry dziękuję za pomoc.

Wiadomość wyedytowana przez autora 28 stycznia 2021, 14:43

Aniołek85
Autorytet
261

Wysłany: 22 marca 2021, 19:05
Cytuj | (0) | Zgłoś
Polecam Shatavari i Maca. Ja stosowałam te adaptogeny od firmy Mother's Protect o nazwie Królowa. Po roku starań w pierwszym cyklu 💪

f2w390bvn9840dlx.png

kalinka
Znajoma
1

Wysłany: 5 maja 2021, 14:01
Cytuj | (0) | Zgłoś
hej co do naturalnych sposobów... na pewno nie ma nic lepszego niz ruch i dobra dieta. potem suplementacja(mowie o tobie i partnerze caly czas jakby co) magnez, wit d, dla Ciebie kwas foliowy. do seksu moge polecic prefert zel wspomagajcy poczecie. i przede wszystkim mniej stresu, wiecej chwil razem :)

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)