AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Madzik90 |
Watęk przeniesiony z kardiolo.pl
![]() ![]() Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* |
|
![]()
Sanchez |
Madzia, melduje się pod starym nickiem
![]() Muszę jeszcze tylko rozkminić jak robi się suwaczek... |
|
![]()
Madzik90 |
Oo super, ze sie pojawiłaś!
![]() ![]() ![]() ![]() Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* |
|
![]()
Madzik90 |
Ustawienia - społeczność - podpis na forum
|
![]()
Sanchez |
ok.. właśnie próbowałam i zrobiłam suwaczek ale nie wiedziałam gdzie wkleić link
![]() |
|
![]()
Madzik90 |
Spróbuj teraz wkleić
![]() ![]() ![]() Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* |
|
![]()
Sanchez |
jest!!!
![]() |
|
![]()
Sanchez |
To moja druga przygoda z forum, więc jeszcze dużo nauki przede mną!
![]() ![]() |
|
![]()
Madzik90 |
O kurcze! To Ty juz na wylocie!
|
![]()
Madzik90 |
Tu jest tak przyjaźniej, bardziej kolorowo
![]() ![]() ![]() ![]() Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* |
|
![]()
Sanchez |
Noo...
![]() Na forum pisałam- nie wiem czy pamiętasz że mam wskazania do cesarki której mi odmówiono w szpitalu gdzie chciałam rodzić. Jutro jadę do innego szpitala na konsultację czy zrobią mi ją ze względu na wskazania od ortopedy (doszła do tego waga dziecka- już ok.4kg i na dodatkowej wizycie ortopeda podtrzymał zalecenie cesarskiego cięcia). Więc może dowiem się kiedy zobaczę moją Kruszynkę ![]() |
|
![]()
Madzik90 |
Wypchnąć 4-kilowe dziecko to naprawdę wyczyn!
|
![]()
Madzik90 |
A Twój lekarz ginekolog co na to? Pracuje w tym szpitalu w ktorym Ci odmówiono cesarki?
![]() Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* |
|
![]()
Sanchez |
No właśnie moja lekarka która prowadzi ciąże jest na emeryturze i nie pracuje w żadnym.
W okolicy mam szpitali dużo ale nie każdy ma dobrą opinię... Zresztą zależałoby mi również na atmosferze i podejściu położnych, bezpieczeństwie i szacunku dla rodzącej. Ten szpital do którego jadę jutro jest ok, mam nadzieję że się zgodzą na cc, choć się go boję. Ale skoro moje zdrowie i zdrowie Maluszka może ucierpieć przy porodzie sn to już lepsza cesarka... |
|
![]()
Madzik90 |
No jasne! Tym bardziej, że to nie żaden Twój wymysł a przesłanka medyczna. Będę trzymac kciuki za pomyślne odwiedziny szpitala jutro! ;*
Ja mam w poblizu 4, ale wybrałam ten w którym pracuje mój ginekolog no i w którym jest największa możliwosc uzyskania znieczulenia ![]() Chciałabym to wszystko jakoś rozplanowac żeby nie dokładac sobie kolejnych stresów.. ![]() Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* |
|
![]()
Sanchez |
Z tym znieczuleniem też są jaja... Niby refundowane i dostępne dla każdej kobiety...
Ja kilka razy zmieniałam zdanie w którym szpitalu chce rodzić ![]() Ale lekarz Twój który pracuje w szpitalu gdzie rodzisz to bardzo dobra rzecz- będą Cię lepiej traktować ![]() |
|
![]()
Madzik90 |
Właśnie wiem, że niby dostępne dla każdej kobiety ale oni zawsze znajdą sobie jakieś "ale". Dlatego będę to wcześniej uzgadniac z lekarzem prowadzącym, żeby mi pomogła jakoś się do tego dopchac
![]() Chyba, że maluch się ułoży tyłkiem do kanału rodnego to wtedy natura zdecyduje za mnie ![]() Zazdroszczę Ci, że już końcówka ciąży! ![]() Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* |
|
![]()
Sanchez |
Zanim się obejrzysz też będziesz na końcówce!
![]() ![]() A widzę że u Ciebie będzie Synek- na pierwszych prenatalnych udało się podejrzeć płeć? U mnie dowiedziałam się że będzie Dziewczynka dopiero ok.22tyg ![]() |
|
![]()
Madzik90 |
No już za miesiąc będę w połowie ciąży
![]() ![]() Ginekolog włączył USG i pierwsze jego pytanie "chcą państwo znac płec?" Powiedział to bez wątpliwości, mam nadzieję, że się nie zmieni na połówkowym USG bo nastawiliśmy się na synka ![]() Jakie imie wybraliście? ![]() Cos dziewczyny się nie pojawiają ;/ ![]() Ur. 11.03.16, 4300g, 56cm ;* |
|
![]()
Sanchez |
Pamiętam jak czekałam na połówkę ciąży
![]() My imienia jeszcze nie wybraliśmy- nie możemy się zdecydować! Postanowiliśmy że ostateczne imię wybierzemy po narodzinach Córeczki ![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.