AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Monika123 |
Cześć,
na badaniach II trymestru lekarz stwierdził, że łożysko jest "za grube", tzn. powyżej 4 cm grubości. Czy któraś z Was również miała taką diagnozę? |
|
![]()
Smutnamiss |
Tez mialam grube łożysko i wielowidzie urodziłam przez cesarke w 37 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora 10 lutego 2020, 18:10 |
|
![]()
Monika123 |
Czy wiadomo co było tego przyczyną?
U mnie na ten moment wody płodowe są w normie, AFI = 11 Wiadomość wyedytowana przez autora 10 lutego 2020, 18:48 |
|
![]()
Paulciaa__ |
U mnie łożysko małe i grube (6cm z tego co pamiętam). Było niewydolne, źle się wykształciło. Były złe przepływy w pępowinie. Mała słabo przybierała. Ostatecznie urodziłam w 29tc córeczkę z wagą 880g i 37cm. Ciąża hipotroficzna. Córcia spędziła 3 miesiące w szpitalu. Aktualnie ma 13 miesięcy i jest Naszym oczkiem w głowie.
Nikola Mała Wojowniczka 03.01.19 880g i 37cm❤
|
|
![]()
Monika123 |
U nas przepływy są w porządku, dziecko jak na swój wiek ma odpowiednie wymiary. Tak naprawdę nie wiadomo gdzie tkwi przyczyna... Dostałam skierowanie na patologię ciąży, żeby to wyjaśnili w szpitalu...
|
|
![]()
Paulciaa__ |
U Nas zaczęło się od 23tc. Dobrze , że będziesz pod opieką.
Nikola Mała Wojowniczka 03.01.19 880g i 37cm❤
|
|
![]()
Smutnamiss |
Moze masz jakas infekcje nie denerwuj sie pamietam jak ja w szpitalu panikowalam jak coraz to mi cos wynajdowali a to lozysko nie tak potem narastające wielowodzie, papa zla wyszla i to przepowiadalo klopoty, dziecko poki co mam zdrowe. Będziesz pod kontrola lekarzy bedzie ok, glowa do gory
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.