AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Rozeczka |
Hej polecicie jakieś konkretne sprawdzone ubrania marki fasony do tworzonej od zera garderoby biurowej dla niskiej 164 osoby z niezgubionym do końca brzuszkiem po ciąży rozmiar M. Może macie swoje hity stawiam na sukienki spodnie chino/cygaretki koszule bluzki i marynarki. Polecenia torebek i butów tez mile widziane Może macie jakieś swoje zdjęcie w fajnych zestawach ? Od jakich sklepów zacząć ? Co jest wg Was must have?dziekuje
|
|
![]()
Annite |
Kupiłam spodnie chyba na Zalando. Mają pas na gumce. Rewelacja. Do tego żakiet mam do wersji bardziej poważnej. Kurtka i koszulka też z Zalando. Koszulka Anna coś tam. Kurtka była dwóch wersjach kolorystycznych że złotym lub srebrnym. Kurteczki natomiast polecam od A&A Vesa - bardzo dobre jakosciowo.
Sprawiłam sobie ostatnio od firmy https://www.luxuryproducts.pl/kurtki-damskie.html ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 30 marca 2021, 08:41 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.