AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Rozeczka |
Dziewczyny jak to jest z tym sushi w ciazy . Czy można jeść? Oczywiście sushi z grillowaną rybą
Karpatia, Vienne lubią tę wiadomość |
|
![]()
Kora88 |
Jak leżałam na patologii w 23 tygodniu, kumpela z pokoju dostała od rodzinki zestaw sushi właśnie na pocieszenie.
Ja sama jadłam sushi też, ale akurat wege. Starania od 2017, Medart od grudnia 2019
8.08 transfer 7dpt: beta 45 9dpt: beta 136 11dpt: beta 263 13dpt: beta 595 6t2d❤️♀️ ![]() |
|
![]()
Aaasti |
Jasne, że można 😊 najważniejsze, żeby ryba nie była surowa.
Smacznego! 🤗 |
|
![]()
Annite |
Ja od czasu do czasu zamawiam z rybką bądź krewetką w tempurze. Tylko pamiętać, żeby to było miejsce sprawdzone.
Nie powinnaś jedynie jeść sushi z surową rybą Do takiego sushi powinnas poczekac az urodzisz. Dopiero wtedy możesz zjeść ![]() https://lupiko.pl/sushi-w-ciazy Wiadomość wyedytowana przez autora 5 maja 2021, 12:53 Karpatia, Vienne lubią tę wiadomość |
|
![]()
Gwiazdka86 |
Hej ,mi jakiś czas temu ginka powiedziała, że ogolnie jesli sushi nie jest z surowa ryba to można ale ze ona nie zaleca , bo watpi że takie pieczone rolki są krojone innym nożem i na innej desce niż te z surowa rybą, wiec jakieś zagrożenie jest. Może najlepiej przy zamawianiu zwrócić na to uwagę. Ja jednak jak jem to raczej wybieram restauracje tylko z weganskim sushi.
Starania od 09.2018
05.2019 - Aniołek 3.5 mm(6 tc) 07.2020 - Aniołek 3.5 mm(6 tc) |
|
![]()
Alunis |
Tak, ja już drugą ciążę jem z grillowanym
![]() Córeczka 13.03.2020
![]() Jest i on 💕 24.06.2021r. ![]() Mutacja czynnika V Leiden hetero. |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.