AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
gwzd |
Ma któraś z was koronkę na przednim zębie?
Albo jakąś inną opcję zakrycia martwego zęba z przodu? Od kilku lat mam martwą górną dwójkę, nie dość że jest ciemniejsza, to jeszcze kawałek był ukruszony i zrekonstruowany 🤐 Coraz bardziej mnie irytuje i szukam opcji co by z nim zrobić. Czy mocowanie takiej koronki nie będzie widoczne przy dziąśle? Jak macie jakieś zdjęcia, to chętnie zobaczę Ogólnie interesują mnie też licówki, albo inne rozwiązania jakie macie na poprawienie wyglądu przednich zębów - mam przebarwienia po aparacie ortodontycznym |
|
![]()
Annite |
Mam koronę na górnej dwójce, którą złamałam swego czasu. Ani trochę nie widać, że to nie mój ząb. Wszystko zależy od umiejętności osoby, która ten ząb robi. Z resztą, to wygląda tak, że dentysta pokazuje próbki kolorów, które pasują do uzębienia, pacjent potwierdza i ten kolor ma nowy ząb.
Bardzo polecam protetykę i stomatologię estetyczną w tym gabinecie w Gdańsku; https://klinikastomatologiczna.com.pl/oferta/korona-porcelanowa/ Powinni na miejscu dobrać Ci odpowiednie rozwiązania. Tak aby to wygladało dobrze ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 15 kwietnia, 08:19 |
|
![]()
MartynaB |
Dobrze wiedzieć takie kwestie.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.