AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
mama_z_groszkiem |
Hej laski ! Wiem, ze nie jestescie tu do konca anonimowe i nie chcecie na niektore tematy sie wypowiadac, ale pomozcie ! (mi tez troche wstyd pisac)
Zrobilam dzis twarda kupke i mimo, ze zalatwiam sie codziennie, to bardzo mnie boli pupa, a co najgorsze to na papierze byla niewielka ilosc krwi. Czy to poczatek hemoroidow ?! Czy to tylko jednorazowo ? ![]() |
|
![]()
Bea_tina |
pojawienie się krwi jest niepokojące:/ Jeśli ból nie przejdzie, a krew będzie się pojawiać to lepiej udaj się do lekarza, nie ma co ryzykować, a lepiej szybciej zareagować niż później cierpieć! Mam nadzieję, że jednak wszystko wróci do normy!
|
|
![]() [konto usunięte] |
Krew hm lepiej tego nie bagatelizować ja miewam zatwierdzenia i zalatwiac sie stednio co 4 dni ale krew sie nie pojawiła hemoroidow póki co tez nie mam ale zawsze mogą sie jeszcze pojawić po porodzie a może poprostu za mocno sie podtarlas i zrobilas rane może papier był szorstki
|
|
![]()
mama_z_groszkiem |
dziekuje dziewczyny za troske
![]() ![]() |
|
![]()
mała mii |
Ja też tak miałam przez zatwardzenie
![]() ![]() |
|
![]()
Martynika |
Mi internistka na zaparcia poleciła len mielony. Dwie łyżeczki na niecałą szklankę wody, bodajże 2 razy dziennie, również pomogło. Nie jest boski w smaku, ale tragiczny też nie, taki kleik się z tego robi.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.