AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
agentka93 |
Dziewczyny, jest mi tak przykro, nie wiem co będzie: od kilku dni dość mocno plamie, beta przyrasta dobrze. Miałam jutro jechać na wycieczkę, więc postanowiłam sprawdzić czy jakoś tym nie zaszkodzę. Poszłam do lekarza, jest pęcherzyk na USG, położony w macicy, ale stosunkowo blisko rogu. Lekarz stwierdził, że na razie nic nie przesądza, bo najlepsze byłoby USG 3D, ale trzeba obserwować w kierunku ciąży ektopowej, bo nie wiadomo, jak się sprawa rozwinie. Załamka… czy któraś z Was tak miała i ciąża rosła w dobra stronę?
29 l.
Hashimoto, z.Sjögrena ANA3 dodatnie Pai homo 4G 10.2022- puste jajo 8tc. 25.01- beta:80, prog: 31 03.02-pęcherzyk 0,69cm w macicy 11.02- mamy zarodek i serduszko❤️ 17.02- IP, krwiak, bobo 1,05 cm 28.02- 2,16 cm bobasa, krwiak zniknął ❤️ 18.03- NIFTY: niskie ryzyka, dziewczynka 🌸 21.03- prenatalne, 5,5 cm fikającej panienki 💖 Plamienia:duphaston, acard 150, Plaquenil, neoparin |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.