BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > Problemy i komplikacje > Plamienie w 3 trymestrze
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Kora88
Autorytet
280

Wysłany: 13 lutego 2021, 19:10
Cytuj | (0) | Zgłoś
Cześć, miałam w czwartek taką sytuację: jednorazowo poleciała mi jasnoróżowa krew z pochwy, taka jakby bardziej wodnista, takie plamienie, nie widziałam skrzepów. Lekarz przez telefon powiedział żeby odpocząć fizycznie i psychicznie (mam do niego dość daleko, wizyta we wtórek). Nic mnie nie boli do tej pory, nie było więcej plamień. Mam miękką szyjkę i od 3 miesiąca jestem „leżąca”, więc się nie przemęczam, nie było też seksu. 3 dni wcześniej miałam wizytę u innego ginekologa i badał mnie palpitacyjnie i usg, wszystko było Ok.Dziecko ułożone nogami w dół.
Boje się bo czytałam w necie, że to może być przed porodowy objaw. Jestem wykończona stresem, ogólnie w ciąży raczej komplikacje do tej pory.

Czy któraś z Was miała coś podobnego? Zwłaszcza, że chodzi o 3 trymestr.

Nie byłam w szpitalu, bo wizyta dość blisko, poza tym jakiś czas temu zostawili mnie na tydzień, chociaż nic się nie działo, mam bardzo złe wspomnienia, ciężko jest mi sobie z tym psychicznie poradzić. Jak coś by się działo, wiadomo, pojadę.

Wiadomość wyedytowana przez autora 13 lutego 2021, 19:13

Starania od 2017, Medart od grudnia 2019
8.08 transfer
7dpt: beta 45
9dpt: beta 136
11dpt: beta 263
13dpt: beta 595
6t2d❤️♀️
202104274956.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)