AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Magda1979 |
blackcurrant wrote:
Jestem w podobnej sytuacji. Aktualnie jestem w 16 tygodniu ciąży, 2 tygodnie temu przeszłam infekcję grypopodobną (temp. 37.8, bóle mięśni, bóle głowy). Tydzień przed tym zjadłam ser z niepasteryzowanego mleka owczego. Wykonałam badanie na obecność przeciwciał przeciw Listerii monocytogenes, wynik jaki otrzymałam to:
p/c IgG serotyp 1/2A dodatni p/c IgG serotyp 4 B ujemny p/c IgM serotyp 1/2A graniczny (+/-) p/c IgM serotyp 4 B ujemny Robiłam właśnie wczoraj w Krakowie w Alabie badanie PCR z krwi i czekam na wynik. To chyba robiłyśmy w tym samym czasie, bo pani była zdziwiona, że dwie pacjentki na raz w jednym dniu ![]() |
|
![]()
Magda1979 |
blackcurrant wrote:
Któraś z dziewczyn pisała tutaj o dr Niezabitowskiej, która zajmuje się kobietami ciężarnymi. Czy ktokolwiek orientuje się gdzie można Panią Doktor znaleźć. Wiem że w szpitalu zakaźnym w Warszawie już nie pracuje.
I jeszcze mam pytanie, czy udało się tobie namierzyć doktor Niezabitowską? Jak będziesz chciała prywatnie pogadać i się podzielić wiedzą to ja jestem chętna do rozmowy. podaje mojego maila: tulejmagdalena@gmail.com |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.