BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > Problemy i komplikacje > Jak zdjać w domu hybrydy
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Vienne
Przyjaciółka
46

Wysłany: 8 lutego 2021, 08:11
Cytuj | (0) | Zgłoś
Za kilka dni mam cc, nie mam możliwości wybrania się do kosmetyczki. Doradzicie jak można w domu zdjąć?

zwaniola
Przyjaciółka
38

Wysłany: 8 lutego 2021, 09:13
Cytuj | (0) | Zgłoś
Pilniczkiem opilowac wierzch. Pozniej aceton na wacik i na paznokiec i zawinac w folie alu. Po okolo 10minitach seskrobac reszte i wygladzic.
Albo pojsc do kosmetyczki ktora to raz dwa sciagnie frezarka.
https://trena.pl/blog/jak-zdjac-hybryde-w-domu-3-podstawowe-metody/

Aczkolwiek z tego co wiem, to nie ma konieczności zdejmowania hybrydy przed zabiegiem w Polsce. Możesz jeszcze zadzwonić do swojej ginekolog i zapytać się czy musisz. Być może odpowie Ci, ze nie ma takiej potrzeby.

Wiadomość wyedytowana przez autora 11 lutego 2021, 07:53

Aaasti
Autorytet
244

Wysłany: 8 lutego 2021, 09:40
Cytuj | (0) | Zgłoś
Tak jak pisze zwaniola, najlepiej pilniczkiem i acetonem. Choć można też delikatnie całość spiłować, ale jest duże ryzyko uszkodzenia płytki.
Nie radzę zostawiać manicure na paznokciach do CC, gdyż płytka paznokcia jest ważnym wskaźnikiem stanu fizycznego pacjenta, a tu przecież chodzi o zapewnienie jak największego bezpieczeństwa.

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)