AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Becia87 |
USG u ginekologa
CRL 4.45 NT 0.22 - 0.33 To nic nie znaczy. Spokojnie to trzeba zdiagnozować. Normy są nawet do 4mm więc się mieści w normie. Ale trzeba po prenatalnych podjąć dalszą diagnostykę. 21.08 Badanie prenatalne w jednej z lepszych klinik na Śląsku. Brak kości nosowej, żołądek pusty - ale proszę się tym nie przejmować może maleństwo jeszcze nie połknęło płynu Przezierność 3,29 mm Serce 163 ud/m Crl 52,7 Przepływ na zastawce prawidłowy Czaszka/mózg prawidłowy Pęcherz/nerki prawidłowy Dłonie stopy widoczne Płyn w normie Po badaniu uwidoczniono poszerzona przeziornosc karkowa u płodu, zalecono badanie echo serca płodu. Proszę iść na badanie krwi za tydzień wyniki pappa jeśli będą niepokojące to amniopunkcja. Czy są tu jakieś mamy które pomimo takich "rokowań" urodziły zdrowe maleństwa? Tracę już wiarę.... 19.06.2012 - Alan
26.02.2021 - Leoś |
|
![]()
Lilu88 |
I jak u Ciebie się skończyło wszystko dobrze z maleństwem?U mnie 10+4 nt 2,4-2,8 jestem załamana,przechodziłam covid w 6 tyg ciąży
![]() |
|
![]()
Becia87 |
Lilu88 wrote:
I jak u Ciebie się skończyło wszystko dobrze z maleństwem?U mnie 10+4 nt 2,4-2,8 jestem załamana,przechodziłam covid w 6 tyg ciąży
Wszystko ok ![]() ![]() ![]() 19.06.2012 - Alan
26.02.2021 - Leoś |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.