AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Izabelafrancaaa |
Hej byłam na USG dokładnie w 6+2 a tam na obrazie widać jedynie pęcherzyk ciążowy 10mm i pęcherzyk żółtkowy który zajmuje prawie połowę ciążowego. Dodam, że nie ma u mnie możliwości aby przesunęła się jakoś bardzo owulacja, musiała być 13-14 dnia cyklu, bo 23 dnia miałam już cień cienia na teście z moczu, a 25 dnia beta z krwi potwierdziła (19,4).
Czy byłyście w podobnej sytuacji? Czy też miałyscie takie wielkie żółtko a pokazał się zarodek i rozwinęła się zdrowa ciąża? Może pokażecie zdjęcia dla porównania? Jestem załamana ta sytuacja i brakuje już mi nadzieii, że jeszcze może być dobrze☹️ w styczniu miałam poronienie zatrzymane, a w sierpniu 2021 urodziłam martwą córeczkę że złożona wadą serca 💔 |
|
![]()
M_arcysia |
Jak u Ciebie sytuacja?
Coś się wyjaśniło? U mnie na usg ciąża o tydzień młodsza niż wynika z OM a też wiem kiedy miałam owuacje i test wyszedł pozytywny już przed terminem miesiączki. Wg om 6tc3d i pęcherzyk ciążowy 15mm a wg usg jest to 5tc3d. Pęcherzyk żółtkowy nie był mierzony, ale na zdjęciu też mi wygląda na duży...jednak doktor nic nie mówiła na ten temat... 2017 - 👶
05/2022 - poronienie zatrzymane 6tc 01/2023 - poronienie zatrzymane 10tc |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.