AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Moni* |
Witam, jestem w 6 tyg i jestem w depresji. Od samego początku mam plamienia brązowe na przemian z krwią. Chodzę do ginekologa dostałam duphaston i Luteine dopochwowo. Wyniki badań ok. W pon był już spory pęcherzyk ale brak jeszcze zarodka wizytę mam na 02.03 dzisiaj było bardzo dużo brązowego plamienie i trochę krwii. Raz byłam na IP pani powiedziała że wszystko ok i nie wie skąd to plamienie. Moja gin też nie wie. Zastanawiam się czy dzisiaj nie pojechać na IP skoro znowu są plamienia. Czy któraś tak miała ?
![]() |
|
![]()
Listek |
Hmm a na usg nie było żadnego krwiaka? W moim przypadku krwawienie bylo spowodowane krwiakiem.
Czy nie masz czasem jakiś problemów z krzepliwością? Moze warto sprawdzić poziomy białek? 🧔🏻Czynnik męski/ wnętrostwo/ kryptozoospermia
👩🦰 AMH ok 2, reszta w normie *1 procedura pICSI/FAMSI z separacją. pickup- pobrano 10 kumulusow/6 MII/3 zaplodnione/ 0 zarodkow 😭 ******************************** **2 procedura pICSI/FAMSI z separacją+ aktywacja oocytow+ embryoGEN. 08.20 pickup- pobrano 7 kumulusów/6MII/ mamy 4❄️❄️❄️❄️ ***************************** 10.20 FET 1x ❄️ 5.2.2 3dpt : 37 mlU (pozostalosc po ovitrel) 6dpt: 25 mlU 10 dpt: 166 mlU 14dpt: 965 mlU 18dpt: 3593 mlU /20 dpt krwawienie jest pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym 31dpt:❤️ |
|
![]()
Zula36 |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 1 lutego 2022, 10:55 |
|
![]()
Moni* |
Byłam na IP nie widzą nic 3 lekarzy oglądało serduszko bije. Widać trochę krwi w macicy. Mam luteinę dopochowo i duphaston. I kontrola za tydzień. Duphaston 3x 2 TAB i luteina 3x2 TAB dopochowo. Oby było dobrze
![]() |
|
![]()
Zula36 |
.
Wiadomość wyedytowana przez autora 1 lutego 2022, 10:56 |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.