BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > Problemy i komplikacje > Brak apetytu,wstręt do jedzenia.
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Aga113
Znajoma
2

Wysłany: 16 maja 2014, 14:32
Cytuj | (0) | Zgłoś
Jestem w 16 tyg.ciąży,mam wstręt do jedzenia ,brak apetytu i schudłam ;-( czy to normalne..? czy może to być objaw obumarcia płodu ;-( martwię się gdyż 2 tyg.wcześniej miałam apetyt i przytyłam troszkę teraz wracam do wagi z przed ciąży.

Aga113

[konto usunięte]

Wysłany: 16 maja 2014, 18:31
Cytuj | (0) | Zgłoś
Aga, a kiedy masz wizytę u lekarza? może warto się przejść zobaczyć, czy wszystko ok, uspokoić się.
ja jestem w 18 tyg. wagę mam tylko 1,5 kg więcej niż przed ciążą, z dzieckiem jest ok, a np nie bardzo mogę jeść mięso i też jakoś specjalnie nie mam wielkiego apetytu. pamiętaj, że w ciąży nie je się podwójnie tylko dla dwojga, chodzi o jakość jedzenia a nie jego ilość

Aga113
Znajoma
2

Wysłany: 16 maja 2014, 22:06
Cytuj | (0) | Zgłoś
Problem w tym że nie mam na nic ochoty,mogła bym w ogóle nie jeść ;-( mega wstręt do jedzenia co tu mówić nie jem w ogóle od paru dni,co najwyżej jabłka i tyle.

Aga113

Aga113
Znajoma
2

Wysłany: 18 maja 2014, 15:31
Cytuj | (0) | Zgłoś
Jestem trochę spokojniejsza ;-) w środę idę do lekarza,po usg się uspokoję ;-) jak będzie wszystko ok.

Aga113

nanu
Autorytet
233

Wysłany: 19 maja 2014, 18:52
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja dużo jadłam, a mimo to przez pierwsze 5 miesięcy ciąży schudłam i ważyłam o 5kg mniej niż przed ciążą. Dopiero na przełomie 5/6 miesiąca waga zaczęła mi stopniowo iść w górę i ostatecznie do porodu ważyłam o 7kg więcej niż przed ciążą, a po porodzie waga od razu mi spadła na tą najniższą wagę z początków ciąży.
Wiele kobiet przez pierwszą połowę ciąży chudną. Najważniejsze abyś mimo wszystko zdrowo się odżywiała aby dziecko miało z czego się prawidłowo rozwijać.

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)