AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Aga113 |
Jestem w 16 tyg.ciąży,mam wstręt do jedzenia ,brak apetytu i schudłam ;-( czy to normalne..? czy może to być objaw obumarcia płodu ;-( martwię się gdyż 2 tyg.wcześniej miałam apetyt i przytyłam troszkę teraz wracam do wagi z przed ciąży.
Aga113
|
|
![]() [konto usunięte] |
Aga, a kiedy masz wizytę u lekarza? może warto się przejść zobaczyć, czy wszystko ok, uspokoić się.
ja jestem w 18 tyg. wagę mam tylko 1,5 kg więcej niż przed ciążą, z dzieckiem jest ok, a np nie bardzo mogę jeść mięso i też jakoś specjalnie nie mam wielkiego apetytu. pamiętaj, że w ciąży nie je się podwójnie tylko dla dwojga, chodzi o jakość jedzenia a nie jego ilość |
|
![]()
Aga113 |
Problem w tym że nie mam na nic ochoty,mogła bym w ogóle nie jeść ;-( mega wstręt do jedzenia co tu mówić nie jem w ogóle od paru dni,co najwyżej jabłka i tyle.
Aga113
|
|
![]()
Aga113 |
Jestem trochę spokojniejsza
![]() ![]() Aga113
|
|
![]()
nanu |
Ja dużo jadłam, a mimo to przez pierwsze 5 miesięcy ciąży schudłam i ważyłam o 5kg mniej niż przed ciążą. Dopiero na przełomie 5/6 miesiąca waga zaczęła mi stopniowo iść w górę i ostatecznie do porodu ważyłam o 7kg więcej niż przed ciążą, a po porodzie waga od razu mi spadła na tą najniższą wagę z początków ciąży.
Wiele kobiet przez pierwszą połowę ciąży chudną. Najważniejsze abyś mimo wszystko zdrowo się odżywiała aby dziecko miało z czego się prawidłowo rozwijać. |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.