AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
teqz |
Cześć,
Wg ortopedy mam za duże rozejście spojenia łonowego już na tym etapie ciąży (27tc) i mówi, ze mam się psychicznie przygotować na CC. W moich okolicach są naprawdę kiepskie szpitale i chce rodzic w Łodzi. Jaki szpital w Łodzi do CC polecacie? Zależy mi na: - obecności męża podczas CC - położnych, które pracują z powołania a nie jakby im kazano - najlepiej pokoj 1-osobowy (max 2) - bardzo dobrych warunków w szpitalu (wygląd sal, jedzenie itp) Macie jakieś szpitale godne polecenia? |
|
![]()
edwarda20 |
Jak zalezy Ci na warunkach to pro familia- 6000zl za cc. Tylko nie wiem czy mąż moze byc przy zabiegu.
![]() |
|
![]()
teqz |
edwarda20 wrote:
Jak zalezy Ci na warunkach to pro familia- 6000zl za cc. Tylko nie wiem czy mąż moze byc przy zabiegu.
|
|
![]()
edwarda20 |
Kobitki rodza tez w Salve i Medeorze - to sa prywatne szpitale z 1referencyjnoscia, za darmo, podobno schludnie, sale 1 i 2osobowe, jedzenie chyba tez nie najgorsze.
teqz lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Magda40 |
Jestem w 31 tc. Mam wskazanie do cc, duży mięśniak macicy. Zamierzam rodzić w ICZMP.
|
|
![]()
edwarda20 |
W ICZMP opieka na najwyzszym poziomie, 3 stopien, ale gleboki prl, brzydko a sale sa chyba kilku osobowe. Jedzenie chyba tez slabe. Wiec nie spelnia warunkow autorki postu.
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.