AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Symfonia |
Witam, poszukuje mam, które mimo pierwszej cesarki zdecydowały urodzić się naturalnie w odstępie czasu 1-2 lat.
Potrzebuje informacji, czy robili Wam z tego powodu problemy w szpitalu ? |
|
![]()
Sidney |
Problemu nie robią, warunek przynajmniej u nas minimum 2 lata od cc.
|
|
![]()
Symfonia |
coś mało nas (oby mnie też)
|
|
![]()
Jacqueline |
Muszą Ci zbadać bliznę przed porodem, to około 1,5 roku więc to jednak krótki odstęp czasu od cesarki do kolejnego porodu, lekarz już teraz powinien kontrolować, blizna może się rozchodzić pod koniec ciąży lub w trakcie porodu jeśli będzie nieprawidłowej budowy, zbyt cienka.
12.12.2017 - jestem
![]() ![]() Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g ![]() Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015 Aniołek 9tc (*) 03.03.2016 Aniołek 5tc (*) 06.05.2016 Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016 |
|
![]()
Symfonia |
Jacqueline wrote:
Muszą Ci zbadać bliznę przed porodem, to około 1,5 roku więc to jednak krótki odstęp czasu od cesarki do kolejnego porodu, lekarz już teraz powinien kontrolować, blizna może się rozchodzić pod koniec ciąży lub w trakcie porodu jeśli będzie nieprawidłowej budowy, zbyt cienka.
miałaś z tym problem w szpitalu podczas porodu, że o tym wspominasz? |
|
![]()
Jacqueline |
Ja nie, bo to będzie mój pierwszy poród jak coś po cc.
Ale cc to operacja, przecięcie macicy i mimo upływu lat jak u mnie rzadko, ale zdarza się rozchodzenie blizny. Dobry lekarz powinien to po prostu kontrolować, zwłaszcza, jak będzie dość krótki odstęp czasu jak u ciebie od cesarki ![]() ![]() 12.12.2017 - jestem
![]() ![]() Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g ![]() Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015 Aniołek 9tc (*) 03.03.2016 Aniołek 5tc (*) 06.05.2016 Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016 |
|
![]()
antea |
Ja również będę podchodzić do VBAC a właściwie do vba2c
![]() ![]() |
|
![]()
Symfonia |
antea wrote:
Ja również będę podchodzić do VBAC a właściwie do vba2c
![]() ![]() nie chciał się podjąć ze względu na 2 x cc czy masz jakieś przeciwwskazania? |
|
![]()
antea |
Symfonia wrote:
nie chciał się podjąć ze względu na 2 x cc czy masz jakieś przeciwwskazania?
Ze względu na 2cc ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.