AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
klarunia1978 |
Mam wyznaczony termin na cc na Karowej i właśnie się dowiedziałam, że mój mąż nie będzie mógł być i ceny przy porodzie. Jestem załamana. Czy któraś z Was aktualnie rodziła na Karowej przez cc i czy rzeczywiście, partner nie może uczestniczyć w porodzie. Jestem strasznie rozczarowana.
|
|
![]()
PixiDixi |
klarunia1978 wrote:
Mam wyznaczony termin na cc na Karowej i właśnie się dowiedziałam, że mój mąż nie będzie mógł być i ceny przy porodzie. Jestem załamana. Czy któraś z Was aktualnie rodziła na Karowej przez cc i czy rzeczywiście, partner nie może uczestniczyć w porodzie. Jestem strasznie rozczarowana.
Klarunia,dowiedz sie czy na 100%możesz tam rodzic. Bylam u nich ostatnio interwencyjnie i odeslali mnie bo zaczyna sie remont jakiejs czesci położnictwa, a i malych pacjentow przewozili do innych szpitali. |
|
![]()
Olala :) |
PixiDixi to teraz dałaś mi do myślenia.
Byłam tam w czwartek na wizycie i nikt słowem nie wspomniał o jakimś remoncie... niedobrze. ![]() |
|
![]()
Zolza_ |
Ja byłam wczoraj na IP, nie przyjmują wcześniaków czyli przed terminem bo oddział dla nich jest w remoncie, ale porody po 36 tyg normalnie przyjmują.
|
|
![]()
Zolza_ wrote:
Ja byłam wczoraj na IP, nie przyjmują wcześniaków czyli przed terminem bo oddział dla nich jest w remoncie, ale porody po 36 tyg normalnie przyjmują.
Czyli jest szansa ![]() ![]() Planujesz tam rodzic? ![]() |
|
![]()
Zolza_ |
Mam mieć cesarkę wi c w planie mam Żelazna ale dzis zobaczymy czy się uda i czy będzie termin.
|
|
![]()
W takim razie trzymam kciuki aby się udało
![]() ![]() |
|
![]()
klarunia1978 |
Dzięki dziewczyny, ja im więcej czytam o Karowej tym bardziej ten szpital mi się nie podoba jestem tam wpisana na planowe cc więc raczej nikt mnie nie odeśle. Pozostałe dzieci rodziłam naturalnie na Żelaznej i mega extra atmosfera. Jestem wkurzona bo teraz przyplatala mi się cukrzyca i musi to być Karowa z racji na możliwość powikłań. Zolza nie chce Cie martwić ale na Żelazna na cc zapisuje się w ok 18-20 tyg wiem bo stamtąd mam swojego lekarza tam jest hard core jeśli chodzi o terminy, mocno trzymam kciuki żeby Ci się udało.
A ja nie wyobrażam sobie rodzic bez męża, może coś uda mi się wykombinować na tej Karowej z drugiej strony pewnie jak mają takie przepisy to marne szanse:( ![]() |
|
![]()
Pocieszające jest to, że każdy szpital ma swoje dobre i złe opinie. Przynajmniej tak sobie tłumaczę. Mam nadzieję, ze aż tak źle tam nie będzie. Idę z nastawieniem urodzić i wyjść
![]() klarunia1978 też przypałętała mi się cukrzyca ale na razie o cesarce nikt tam słowem nie wspomniał więc nastawiona jestem na poród naturalny. Patrzyłam nawet ile kosztuje poród prywatnie w Warszawie... niestety ceny szybko sprowadziły mnie na ziemię... ![]() ![]() |
|
![]()
Zolza_ |
Heh no niestety spóźniłam się tydzień i już nie ma miejsc. Więc na Żelaznej nie będę rodzić teraz szukam kolejnego szpitala.
|
|
![]()
Leira |
Zolza_ wrote:
Heh no niestety spóźniłam się tydzień i już nie ma miejsc. Więc na Żelaznej nie będę rodzić teraz szukam kolejnego szpitala.
Żelazna jest przereklamowana, może Wołoska? Ma świetne opinie. ![]() |
|
![]()
klarunia1978 |
Zolza przykro mi że się nie udało, ja sama też mam jak najlepsze wspomnienia z Żelaznej i żałuję że nie mogę tam rodzić. A jestem po 3 poród ach W św Zofii, więc to raczej nie przypadek że jeden raz udało się pozytywnie. Taka jest prawda, że teraz
Praktycznie każdy szpital w Warszawie, ma dobre notowania; Madalińskiego, Wołoska, Praski, Inflancka wszystkie świeżo po remoncie. Kiedyś, mój ostatni poród 10 lat temu, niewiele było przyjaznych szpitali. Mam wrażenie, że do którego byś nie trafiła będziesz zadowolona, nie martw się. |
|
![]()
klarunia1978 |
Olala jasne przeżyjemy, trzeba się pozytywnie nastawić i już, u mnie oprócz cukrzycy jeszcze wskazania neurologiczne do cc. Chociaż szczerze wolałabym SN, CC boję się masakrycznie.
|
|
![]()
PixiDixi |
Klarunia a moze Instytut albo Kliniczny dzieciecy przy Zwirki ,spojrz jakie ma super opinie na gdzierodzic.pl
|
|
![]()
klarunia1978 |
Pixidixi dzięki:) ten kliniczny przy żwirki właśnie mnie zaintrygował, też ostatnio usłyszałam same pozytywy. Buziak.
PixiDixi lubi tę wiadomość |
|
![]()
PixiDixi |
klarunia1978 wrote:
Pixidixi dzięki:) ten kliniczny przy żwirki właśnie mnie zaintrygował, też ostatnio usłyszałam same pozytywy. Buziak.
Mam zakusy na niego ![]() Powodzenia Klarunia! |
|
![]()
klarunia1978 |
Dzięki Kochana, jak będę po wszystkim napisze co i jak, na który się zdecydowałam, mam mieć za 10 dni cc, więc niewiele czasu na myślenie i działanie:)
|
|
![]()
PixiDixi |
To moze gdzies sie spotkamy bo ja mam miec w 36tc wiec
![]() |
|
![]()
klarunia1978 |
O to byłaby niespodxianka:)
|
|
![]()
klarunia1978 |
PixiDixi czy mi się wydaje, czy widziałam Cię na wątku wielodzietnych??? Które to z kolei Twoje Szczescia?
|
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.