AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Czy warto chodzić do szkoły rodzenia wiedząc że będzie się miało cesarskie cięcie?
|
|
![]()
Tęskniąca |
Oczywiście !
Dowiesz się o samym cc i o połogu po cc, o karmieniu, pielęgnacji malucha, kalendarzu szczepień itd... SzR to nie tylko nauka techniki oddechu czy parcia - jak to na amerykańskich filmach pokazują ![]() ![]() |
|
![]()
Azzurra |
Jasne, że warto! Ja chodziłam głównie po to żeby nauczyć się co nieco o pielęgnacji noworodka i bardzo mi się ta wiedza przydała. Poza tym położna pokazała nam jak wstawać po CC, żeby jak najmniej bolało i to okazało się naprawdę przydatne:)
![]() ![]() |
|
![]()
edwarda20 |
U mnie w Szkole Rodzenia, na oddychanie i pozycje porodowr byla poswiecona zaledwie godzina. Reszta to polog, pielegnacja dziecka, kapanie, ubieranie, przewijanie, noszenie, dostawianie do piersi itp itp.
![]() |
|
![]()
Mamaokruszka |
Pewnie, że warto! U nas było bardzo dużo o pielęgnacji noworodka, karmieniu, o tym jak zadbać o siebie w połogu, to się przyda i przy sn i przy cc
![]() |
|
![]()
Mania1085 |
edwarda20 wrote:
U mnie w Szkole Rodzenia, na oddychanie i pozycje porodowr byla poswiecona zaledwie godzina. Reszta to polog, pielegnacja dziecka, kapanie, ubieranie, przewijanie, noszenie, dostawianie do piersi itp itp.
![]() ![]() |
|
![]()
Kropka88 |
Ja też uważam, że warto. W szkole rodzenia, którą wybrałam w planie są całe zajęcia poświęcone cc. A oprócz tego również to co dziewczyny powyżej napisały
![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.