BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > Poród > Praca magisterska, CC po CC, proszę o pomoc
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

polozna_patrycja
Debiutantka
2

Wysłany: 9 lutego 2017, 14:24
Cytuj | (0) | Zgłoś
Witam!
Drogie Panie, jestem położną, piszę pracę magisterską pt: "Motywy nie wyrażania zgody na poród siłami natury u pacjentek po uprzednim cięciu cesarskim".
O wypełnienie ankiety proszę Panie, które do tej pory miały wykonane jedno cięcie cesarskie, a kolejną ciążę mogły zakończyć porodem siłami natury, jednak wybrały kolejny raz drogę cięcia cesarskiego.
Z góry serdecznie dziękuję wszystkim zaangażowanym!
Poniżej link do ankiety :)

https://www.ankietka.pl/ankieta/251680/motywy-nie-wyrazania-zgody-na-porod-drogami-natury-u-pacjentek-po-uprzednim-cieciu-cesarskim.html

polozna_patrycja

nasti93
Nowa
0

Wysłany: 9 lutego 2017, 19:52
Cytuj | (0) | Zgłoś
Chciałam wypełnić, ale od CC minęło dopiero równe pół roku.. A póki co nie jestem w ciąży..Zaczęłam wypełniać ale nie dokończyłam bo chyba nie jestem z grupy docelowej, więc chyba nie mogę wypełnić..

Ja również proszę o wypełnienie ankiety do pracy magisterskiej na temat "Paragenetycznych i środowiskowych uwarunkowań wymiarów ciała noworodków w aspekcie międzypokoleniowych tendencji przemian.
Z góry bardzo dziękuję!

https://goo.gl/forms/wO62kgxWiVzsYyRl2

nasti93

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)