BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > Poród > Poród w Lublinie na Staszica
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

madlenka89
Przyjaciółka
34

Wysłany: 16 grudnia 2015, 16:05
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziewczyny jeśli któraś rodziła w tym szpitalu proszę o Wasze porady i opinie, w internecie na różnych forach znalazłam tylko stare informacje z przed kilku lat. Pozdrawiam :)

80e684ff13.png

Ania90
Nowa
0

Wysłany: 22 grudnia 2015, 21:43
Cytuj | (0) | Zgłoś
Rodzilam tam w 2012 i teraz tez nie wyobrazam sobie rodzic gdzie indziej :) szczerze polecam, cudowne polozne, do dzisiaj nie moge uwierzyc ze tak moze wygladac opieka w panstwowym szpitalu :D

Ania90

Kasia24
Autorytet
600

Wysłany: 3 stycznia 2016, 14:33
Cytuj | (0) | Zgłoś
madlenka89 ja osobiście wybrałam szpital na Jaczewskiego :), ale moja przyjaciółka rodziła na Staszica (prowadził ją prywatnie rzecz jasna Krzyżanowski - ordynator), ale była bardzo nie zadowolona. Rodziła w sierpniu - z tym, że szpital był przeludniony - leżała przed i po porodzie z dzieckiem na korytarzu, gdzie oczywiście odwiedzających pełno. Niespełna miesiąc po trafiła z córką do szpitala na jakieś 2 czy 3 tygodnie - problemy górnych dróg oddechowych - jakimś niefartem spotkała w szpitalu 3kobiety które w tym samym czasie rodziły z nią w szpitalu. Więc albo zbieg okoliczności albo jakieś niedopilnowanie i dzieci się czymś zaraziły. Aczkolwiek położne bardzo pomocne z tego co mówiła.

Ale wiem, że ile ludzi tyle opinii. Ja sama się zastanawiam czy spodoba mi się na Jaczewskiego i nie wiem czy dobrze wybrałam ;).

8599kw7ibq9d0sqb.png
ma6n53rzt65cc071.png

madlenka89
Przyjaciółka
34

Wysłany: 7 stycznia 2016, 18:25
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dzięki dziewczyny za opinie, termin porodu tuż tuż, dam znac jak moje doświadczenia po porodzie. Wczoraj byłam tam na IP bo chodzę do jedenj położnej i wczoraj badała mnie zeby zobaczyc jak sytuacja, czekałam na nią godzine bo taki ruch tam mają ze nie ma czasu na nic, z tego co mówiła to cały czas brakuje miejsc bo mały oddział i najlepiej przyjechac z dużym rozwarciem żeby nie czekac w wielkich bólach na korytarzu..oczywiscie nie zawsze tak tam jest ale zazwyczaj..wybrałam ten szpita; tylko ze względu na to ze z powodzeniem przyjmuja porody sn po cc. No nic zobaczymy jak będzie..

80e684ff13.png

Kri
Autorytet
814

Wysłany: 31 stycznia 2016, 11:03
Cytuj | (0) | Zgłoś
Też zamierzam tam rodzić. Jedyne co mnie martwi to właśnie, że nie będą chcieli przyjąć z braku miejsc albo, że na korytarzu trzeba będzie leżeć. ..
Piszcie co wiecie, proszę :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
74dipiqv6mmnfuyl.png

Holibka
Autorytet
873

Wysłany: 25 sierpnia 2017, 21:27
Cytuj | (0) | Zgłoś
Podbijam temat porodu w Lublinie na Staszica, czy ktoś mógłby się wypowiedzieć? Ostatnie wypowiedzi sprzed 1,5 roku, a zależy mi na aktualnych informacjach :)

tb733e5eif1wqjv8.png
7u22gox1v9tgg7rg.png
13.03.2019 7t0d jest serduszko :)

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)