BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > Poród > Poród w Krakowie - szpital na Siemiradzkiego
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

Sana09
Nowa
0

Wysłany: 1 sierpnia 2017, 10:30
Cytuj | (0) | Zgłoś
Cześć dziewczyny:)
Czy któraś z Was rodziła niedawno w Krakowie w szpitalu na Siemiradzkiego? Jakie macie opinie o tym szpitalu? Zależy mi zwłaszcza na doświadczeniach dziewczyn które miały cięższe porody i wystąpiły jakieś komplikacje - czy w tym szpitalu umieli sobie poradzić w takiej sytuacji? Zastanawiam się jeszcze nad Ujastkiem

Wiadomość wyedytowana przez autora 1 sierpnia 2017, 10:31

Malwas
Autorytet
1345

Wysłany: 5 listopada 2018, 12:00
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ponawiam pytanie, czeka mnie cc w Siemiradzkim, ktoś coś?

3i49px9iphyqib5j.png
7u22ugpjteqyoky0.png
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;

mylola
Ekspertka
137

Wysłany: 5 listopada 2018, 19:16
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja już jestem na wylocie, ale też bym poczytała ;) bo zdecydowałam się na ten szpital na podstawie opinii znajomych z otoczenia. Opinie ma dobre/bardzo dobre. Natomiast też rozważałam Ujastek ale ostatecznie go odrzuciłam bo właśnie najnowsze opinie jakie usłyszałam nie były zbyt zachęcające, zwłaszcza dotyczące opieki po porodzie (najlepiej tam są oceniane cesarki jako zabiegi same w sobie, porody sn trochę gorzej, a położnictwo kuleje).

8p3o3e3kdmy2lofu.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)