AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Frufru |
dziewczyny które rodziły teraz na dniach, powiedzcie proszę, jak to wygląda od środka? rozumiem, że brak odwiedzin i porodów rodzinnych, niestety... ale jak jest na oddziale? jest jakaś pomoc? czy wszyscy w strachu?
jakieś złote rady, co teraz ze sobą zabrać, żeby było ok? |
|
![]()
MamaMia |
Witaj,
Ja rodze za 2 tygodnie w Krakowie przez cc. A Ty na kiedy masz termin? Czy może jesteś już po porodzie? |
|
![]()
Ojkaojka |
Hej FruFru
![]() Sama szukam informacji ale to forum jakies martwe jest. Byłam zdecydowana na polną ale teraz juz sama nie wiem. Z moich informacji wynika, że brakuje anestezjologów obecnie (nie tylko na polnej), pojawiają się tylko w nagłych przypadkach, raczej nie ma co liczyć na znieczulenie zewnątrzoponowe. Druga sprawa jest taka, że sa ostre procedury obecnie, zakaz odwiedzin, porodów rodzinnych, nie wiem jak z przekazywaniem paczek i ciuszków, no bo nie wyobrażam sobie np iść na porodówkę z fotelikiem samochodowym i zestawem ubrań dla młodego ![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 4 kwietnia 2020, 16:50 Frufru lubi tę wiadomość 12.2015 - poronienie 7 tc
09.2018 - poronienie 17tc (triploidia) MTHFR_1298A-C homo|PAI-1 hetero AMH - 6,2 |
|
![]()
IZ |
W Rzeszowie w ProFamilii ponoć nalezy rodzić w maseczce na twarzy. I ogolnie należy w niej przebywać praktycznie bez przerwy. Nawet w nocy(bo sale są pełne). Rzeczy można podać przez położna czy pielęgniarkę.
|
|
![]()
Cacuszko |
Hej
![]() Termin porodu mam na przyszły tydzień. Czy ktoś coś słyszał o znoszeniu obostrzeń, chodzi mi głównie o odwiedziny po porodzie? Porody rodzinnej już wracają, a czy słyszałyście może coś właśnie o odwiedzinach? Przyznam, że spędza mi to sen z oczu... ![]() 20.12.2018 - urodził się Tymuś! 3980g
![]() 22.05.2020 - urodził się Nikoś! 4270g ![]() 12.2016 - 8tc [*] zabieg 05.2017 - 9tc [*] zabieg 02.2018 - cb ![]() po poronieniach problem z owulacją, plamienia od owulacji do@ MTHFR C677T MTHFR A1298C V-Leiden ujemny Kariotypy ok Zespól antyfosfolipidowy ok |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.