AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
paulina1984 |
Witam wszystkie zainteresowane osoby stwórzmy dział poświęcony porodowi w Poznaniu na polnej
![]() paulina19841209
|
|
![]()
paulina1984 |
Czyta ktoś to forum?
paulina19841209
|
|
![]()
Finezja19 |
Po porodzie, to już żadna nie ma czasu
![]() Frufru lubi tę wiadomość 🎂26.06.2020 - 3660g 54cm 👶🏻 |
|
![]()
Beti82 |
Dziewczyny z Poznania jestescie? Ja z Kalisza
![]() Mildred lubi tę wiadomość |
|
![]()
Nanu77 |
Hej, ja rodziłam 24.09. Na Polnej. Miałam cc. W razie pytań służę pomocą. Pozdrawiam!
06.2018 (*)
10.2018 (*) 01.2019 II kreski 24.09.2019 💙 Mieszko 👶 |
|
![]()
kasiaa126 |
Hej! Ja rodziłam na Polnej w 2016 i 2018 roku. W skrócie mogę powiedzieć, że każdy poród jest inny, a to jak będziesz wspominać swój dużo zależy od personelu na jaki trafisz. Pierwszym razem położna jaka mnie obsługiwała była trudna do współpracy, gdy ją o coś pytałam to tylko mówiła, że ona tu nie ma czasu na opowiadanie o przebiegu porodu i sama powinnam wcześniej się wszystkiego dowiedzieć...a był to mój pierwszy poród więc byłam zdezorientowana. Dopiero jak dziecku przy porodzie zaczęło spadać tętno, pojawiło się na wcześniej pustej sali od 4 godzin całe grono białych fartuchów i poczułam, że jednak pracują tam specjaliści i lekarz.
Drugim razem trafiłam już na bardziej kontaktową położną, która dała mi kilka wskazówek i mój poród przebiegł bardzo szybko i sprawnie. Nawet moje tępo akcji było tak zaskakująco szybkie dla młodej pani doktor, że hlusneły jej w twarz moje wody i później prosiła mnie o zgodę na badania czy się oby ode mnie czymś nie zaraziła...eh... Mówią, że do trzech razy sztuka, w okolicach grudnia/stycznia czeka mnie trzecie spotkanie z porodówką na Polnej więc zobaczymy czym mnie teraz te miejsce zaskoczy, oby pozytywnie. Podsumowując: Najlepiej nastawić się na to, że wszystko się może zdarzyć i być dobrej myśli bo po za personelem nastawienie moim zdaniem odgrywa kluczową rolę. |
|
![]()
Beti82 |
Dziewczyny a jak to jest z ,,wykupieniem '' poloznej ?
Macie jakas sprawdzoną ? |
|
![]()
kasiaa126 |
Hej! Wiem, że na Polnej jest taka możliwość, w sierpniu jak leżałam na patologii to koleżanka zeszła na porodówkę i właśnie taką usługę wykupiła bo miała za miesiąc rodzić. Nie pamiętam do kogo się zapisała ale panowała na oddziale teoria, że poród z wykupioną położną to prawie raj na ziemii, że nie opuszcza cię, wspiera i dużo pomaga. Mówiła, że za tą przyjemność zapłaciła 1500 zł.
Beti82 lubi tę wiadomość |
|
![]()
Beti82 |
kasiaa126 wrote:
Hej! Wiem, że na Polnej jest taka możliwość, w sierpniu jak leżałam na patologii to koleżanka zeszła na porodówkę i właśnie taką usługę wykupiła bo miała za miesiąc rodzić. Nie pamiętam do kogo się zapisała ale panowała na oddziale teoria, że poród z wykupioną położną to prawie raj na ziemii, że nie opuszcza cię, wspiera i dużo pomaga. Mówiła, że za tą przyjemność zapłaciła 1500 zł.
![]() |
|
![]()
paulina1984 |
Beti82 wrote:
Dziewczyny z Poznania jestescie? Ja z Kalisza
![]() paulina19841209
|
|
![]()
paulina1984 |
Nanu77 wrote:
Hej, ja rodziłam 24.09. Na Polnej. Miałam cc. W razie pytań służę pomocą. Pozdrawiam!
paulina19841209
|
|
![]()
Beti82 |
paulina1984 wrote:
Ja jestem z ostrowa właśnie kiedy masz termin
Wiadomość wyedytowana przez autora 19 stycznia 2020, 21:55 |
|
![]()
Magda m |
Witam czy może ktoś polecić polożna z Polnej godna polecenia do wykupienia?
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.