AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Jest ktos z tych okolic i rodzil
![]() |
|
![]()
uska31 |
ja bedę w Miliczu, póki co szkoła rodzenia i mam pozytywne wrażenia, koleżanka rodziła na końcówce 2015roku i jest zadowolona.
Wiadomość wyedytowana przez autora 20 lutego 2016, 13:06 |
|
![]() [konto usunięte] |
Fajnie ze ktos sie odezwal z okolic
![]() ![]() |
|
![]()
uska31 |
Pewnie będziesz wcześniej rodzić
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Nie,nie chodze bo moj jezdzi do pracy a sama.autem juz nie.jezdze,a po.2.nie.mam juz sil co kiedys:-D. Ledwo czasem zyje,mam nadzieje ze wkrotce bede rodzic,bo coraz ciezej...
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
A do mnie co tydz polozna przychodzi wiec to mi.wystarcza:)
|
|
![]()
uska31 |
A położna to na jakich zasadach Cię odwiedza bo dobrze by było z kims ogarnietym pogadać
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Polozna przychodzi bodajze od 7 miesiaca ciazy jesli sie chce ozywiscie,bo to jest wszystko na nfz,ma na celu przygotowac Cie przed porodem i do porodu,omawia rozne kwestie,pokazuje czesto przykladowo jak przystawiac dziecko do piersi w jakivh pozycjach karmic,jakie cwiczenia robic w domu przed porodem i takie rozne,jesli ma sie pytania yo na kazde odpowie,i tak jak pisalam odwiedza co tydzien
![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Ustka a ty kiedy rodzisz?
uska31 lubi tę wiadomość |
|
![]()
uska31 |
termin na święta ale ostatnio bylam na ktg i już coś się ruszyło ale ciągle czekam na silniejsze skórcze.
|
|
![]()
Evelle |
hejka czy ktoś ma doświadczenie z porodu cc w ostrowie Wlkp ?
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.