BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > Poród > połozna gdynia
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

[konto usunięte]

Wysłany: 6 listopada 2017, 15:39
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziewczyny z Gdyni, możecie polecic jakąs połozna środowiskową? Najlepiej z okolic Redłowa, Wzgórza lub Orłowa.
Będę wdzięczna

d.orota
Koleżanka
0

Wysłany: 7 listopada 2017, 13:35
Cytuj | (0) | Zgłoś
Polecam Panie z NZOZ Srodmiescie ul. Zwirki i Wigury 14. Co prawda jestem jeszcze przed pierwszym porodem, takze wizity domowe jeszcze przede mna, ale bardzo polecam opieke w tamtejszej poradni.

p19uqqmz9qpwb8k1.png

ChudaRuda
Autorytet
574

Wysłany: 7 listopada 2017, 22:37
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja również dołączę do pytania :) rejon Chylonia, Cisowa, Leszczynki :)

Gameta , starania od 2012 r.
Jagna <3

klz9df9h8ryk9xex.png[/url]

[konto usunięte]

Wysłany: 8 listopada 2017, 14:41
Cytuj | (0) | Zgłoś
d.orota gadałas z tymi połoznymi czy ogólnie jestes zadowolona z przychodni?

d.orota
Koleżanka
0

Wysłany: 8 listopada 2017, 17:27
Cytuj | (0) | Zgłoś
Rozmawialam z poloznymi, o tym jak wyglada opieka po porodzie itp. Ale juz teraz dostalam numer komórkowy i zapewnienie, ze w razie pytan i problemow moge dzwonic po porade (cale szczescie nie musialam )

p19uqqmz9qpwb8k1.png

Kawokado
Autorytet
580

Wysłany: 24 listopada 2017, 12:21
Cytuj | (0) | Zgłoś
Ja położnych ze Żwirki nie polecam, kazała mi dziecko budzić na karmienie i kąpać w parafinie

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

Kawokado
Autorytet
580

Wysłany: 24 listopada 2017, 12:28
Cytuj | (0) | Zgłoś
Oj urwało mi wpis :/ budzenie na karmienie skończyło się potężnymi wymiotami małego w nocy (byliśmy z mężem przerażeni), drugiego nie próbowałam. Dla pani położnej najważniejsze było podpisanie papierów, że u mnie była, na pępek małego nawet nie spojrzała. U mnie był problem z laktacją, mimo prób i poradni trzech doradców laktacyjnych nie udało mi się niestety
karmić piersią (9 miesięcy później dowiedziałam się na badaniu USG, że mam bardzo mało tkanki gruczolowej :( ), od pani położnej dowiedziałam się natomiast, że jestem zła matka, bo pozbawiam dziecka tego co najlepsze. Usłyszałam to walczac o laktację z całych sił i będąc bliska depresji więc wyobraźcie sobie jak to odebrałam :/ Przy drugim dziecku nie zamierzam korzystać z takiej "pomocy".

mhsvpiqvcq4vs5qz.png

dw1LBL5.jpgdw1Lp2.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)