AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Lee |
Położna ( bo ginekologiem jej nazwać nie mogę ) powiedziała mi że przy 3-ciej cc ma nastąpić "cicha procedura" podcięcia Jajowodów. Dodała że na zachodzie to już standard. Jakoś szczerze wierzyć mi się w to nie chcę że nie informuję się pacjentki o tym jakie zmiany wprowadza się do jej ciała i to bez jej zgody. Ja osobiscie jestem przerażona - owszem nie chcę mieć czwartego dzieciaczka ale myślałam bardziej o wkładcę niż takiej procedurze.Nawet jeżeli ma już nastąpić to chcę chociaż wiedzieć jak to ma później wyglądać z moim samopoczuciem, życiem seksualnym i z miesiączką. Jeżeli ktoś ma jakieś konkretne info bardzo proszę o pomoc
![]() Wiadomość wyedytowana przez autora 9 września 2017, 15:40 ![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Mamaokruszka |
W PL podwiązanie / przecięcie jajowodów jest nielegalne i karalne. Wątpię by lekarz narażał swoją karierę.
|
|
![]()
Lee |
No to naraźiła albo jej to zwisa, bo jest endokrynologiem i zapycha dziurę, bo drugiego ginekologa brak na chwilę obecną. Ale dzięki za info, może przyniosę dyktafon następnym razem
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.