BellyBestFriend
Odpowiedz
Forum > Poród > OPINIE nt. Szpitala UJASTEK w Krakowie
Rozpocznij swój osobisty, inteligentny kalendarz ciąży BellyBestFriend!
Oceń ten wątek:
AUTOR
WIADOMOŚĆ

lena86
Autorytet
164

Wysłany: 21 lutego 2018, 11:03
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziewczyny, czy któraś z Was rodziła w Szpitalu Ujastek w Krakowie albo planuje tam rodzić? Jakie są wasze opinie o szpitalu, warunkach, personelu? Lub co zdecydowało, że chcecie tam właśnie rodzić?

w4sq43r85k8egy8f.png

Katy
Autorytet
5662

Wysłany: 1 marca 2018, 13:00
Cytuj | (1) | Zgłoś
Ja planuje tam rodzic ;) Od znajomych slyszalam same dobre opinie. Poki co lezalam tam niedawno na patologii ciazy i z personelu bylam zadowolona nie liczac sytuacji z wypisem, ktory mialam dostac w poniedzialek, a ostatecznie wypisalam sie na wlasne zadanie w srode bo nie bylo lekarza, ktory by mnie zbadal..Wolalam sie wypisac i pójść prywatnie do lekarza ;) Poczatkowo nie bylo miejsc wiec bylam na sali z paniami po cesarkach i widzialam, ze np. pani od laktacji byla bardzo mila, pomagala przystawiac dziecko itp ;)

lena86 lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png

lena86
Autorytet
164

Wysłany: 16 marca 2018, 13:44
Cytuj | (0) | Zgłoś
To koniecznie jak nie zmienisz zdania co do szpitala napisz jak Twoje odczucia, jak maluszek będzie już na świecie:)
Wybrałaś położną z Ujastka? Byłaś może na dniach otwartych u nich?

w4sq43r85k8egy8f.png

Katy
Autorytet
5662

Wysłany: 2 kwietnia 2018, 10:44
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dopiero teraz zobaczylam, ze odp ;) Mam sie spotkac w tym tygodniu z polozna z Ujastka, na dniach otwartych nie bylam ;)

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png

lena86
Autorytet
164

Wysłany: 5 kwietnia 2018, 13:43
Cytuj | (0) | Zgłoś
Katy czekam na jakiekolwiek wieści:)

w4sq43r85k8egy8f.png

Katy
Autorytet
5662

Wysłany: 6 kwietnia 2018, 16:21
Cytuj | (0) | Zgłoś
Spotkalam sie dzisiaj z ta polozna, bardzo sympatyczna, odpowiedziala na moje wszystkie pytania i mamy byc w kontakcie ;) Jakbys byla zainteresowana to pani nazywa sie Renata Gradzi :)

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png

lena86
Autorytet
164

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 11:47
Cytuj | (1) | Zgłoś
Katy gratuluje Maluszka!! oby rósł zdrowo:)
Jak będę bliżej rozwiązania to na pewno będę mieć mnóstwo pytań:D na razie pewnie w czerwcu wybiorę się do Ujastka na dni otwarte, żeby zobaczyć co i jak.
A położna o której piszesz Renata Gradzi to wybrana przez ciebie położna środowiskowa? bo moja koleżanka położna z Ujastka mówiła, że one mają jakieś rejony, a w moje miejsce zamieszkania dojeżdża tylko jedna położna, Dorota Kamińska

Katy lubi tę wiadomość

w4sq43r85k8egy8f.png

Katy
Autorytet
5662

Wysłany: 9 kwietnia 2018, 21:17
Cytuj | (0) | Zgłoś
Dziekuje :) Ok ;) Tak, sama ja wybieralam, ale akurat ma moj rejon wiec w sumie nie wiem czy gdyby go nie miala tez by mnie wziela "pod opieke"...Wiec niestety moze byc tak jak Ci kolezanka powiedziala, ale pewna nie jestem :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png

lena86
Autorytet
164

Wysłany: 10 kwietnia 2018, 09:31
Cytuj | (0) | Zgłoś
A kiedy składałaś deklarację o wyborze położnej? a czy możesz opowiedzieć jak wygląda cała procedura wyboru szpitala?

w4sq43r85k8egy8f.png

Dowiedz się więcej o swojej ciąży!

Sprawdź BellyBestFriend Premium

• kontrola przyrostu wagi
  • śledzenie rozwoju ciąży
  • dieta dla ciąży

Wypróbuj miesiąc za darmo, potem tylko 29 zł / mies.

UTWÓRZ KONTO

Twoje dane są u nas bezpieczne. Nigdy nie udostępnimy nikomu Twojego adresu e-mail ani bez Twojego pozwolenia nie będziemy wysyłać do Ciebie wiadomości. My również nie lubimy spamu!

Twój adres e-mail: 
OK Anuluj
Dziękujemy za dołączenie do BellyBestFriend!

Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.

Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.

Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.

OK (15)