AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
lena86 |
Dziewczyny, czy któraś z Was rodziła w Szpitalu Ujastek w Krakowie albo planuje tam rodzić? Jakie są wasze opinie o szpitalu, warunkach, personelu? Lub co zdecydowało, że chcecie tam właśnie rodzić?
![]() |
|
![]()
Katy |
Ja planuje tam rodzic
![]() ![]() ![]() lena86 lubi tę wiadomość |
|
![]()
lena86 |
To koniecznie jak nie zmienisz zdania co do szpitala napisz jak Twoje odczucia, jak maluszek będzie już na świecie:)
Wybrałaś położną z Ujastka? Byłaś może na dniach otwartych u nich? ![]() |
|
![]()
Katy |
Dopiero teraz zobaczylam, ze odp
![]() ![]() |
|
![]()
lena86 |
Katy czekam na jakiekolwiek wieści:)
![]() |
|
![]()
Katy |
Spotkalam sie dzisiaj z ta polozna, bardzo sympatyczna, odpowiedziala na moje wszystkie pytania i mamy byc w kontakcie
![]() ![]() |
|
![]()
lena86 |
Katy gratuluje Maluszka!! oby rósł zdrowo:)
Jak będę bliżej rozwiązania to na pewno będę mieć mnóstwo pytań ![]() A położna o której piszesz Renata Gradzi to wybrana przez ciebie położna środowiskowa? bo moja koleżanka położna z Ujastka mówiła, że one mają jakieś rejony, a w moje miejsce zamieszkania dojeżdża tylko jedna położna, Dorota Kamińska Katy lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Katy |
Dziekuje
![]() ![]() |
|
![]()
lena86 |
A kiedy składałaś deklarację o wyborze położnej? a czy możesz opowiedzieć jak wygląda cała procedura wyboru szpitala?
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.