AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Kolorowapani |
Czesc dziewczyny:) czy jest tu jakas mloda mamusia ktora zamierza lub niedawno rodzila w Lublinie? Czy ma ktos jakies info o szpitalu na Jaczewskiego?
|
|
![]()
Natalia1984 |
Hej, ja będę rodziła tam. Mam sporo info, co dokładnie Cię interesuje? Nie ma odwiedzin na salach, więc mąż ani nikt z rodziny nie wejdzie, jest specjalny pokój odwiedzin. Sale kilkuosobowe.
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
-
Wiadomość wyedytowana przez autora 8 lutego 2019, 16:00 |
|
![]()
Natalia1984 |
Lili90 wrote:
A może ktoś ma sprawdzone informacje o porodzie i opiece poporodowej w szpitalu na Kraśnickich??
![]() |
|
![]()
emi2016 |
Hej, podbijam temat
![]() Czy któraś z Was rodziła niedawno na kraśnickich ? Podobno jest tam teraz remont, wiecie kiedy się skończy ? jakie są tam warunki ? |
|
![]() [konto usunięte] |
Hej. Remont na kraśnickiej potrwa jeszcze ponad rok. Info od pani salowej
![]() |
|
![]()
emi2016 |
Biała Azlia wrote:
Hej. Remont na kraśnickiej potrwa jeszcze ponad rok. Info od pani salowej
![]() Dzięki ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
emi jeśli masz tam lekarza to powinni Cię przyjąć. Jednak wszystko zależy od sytuacji. Ostatnio jak byłam to nie przyjmowali do porodu nikogo bo ze względu na remont mogły być braki w dopływie prądu. Też się zastanawiam czy mnie w maju przyjmą, choć lekarza tam mam. No zobaczymy
![]() emi2016 lubi tę wiadomość |
|
![]()
emi2016 |
Biała Azlia wrote:
emi jeśli masz tam lekarza to powinni Cię przyjąć. Jednak wszystko zależy od sytuacji. Ostatnio jak byłam to nie przyjmowali do porodu nikogo bo ze względu na remont mogły być braki w dopływie prądu. Też się zastanawiam czy mnie w maju przyjmą, choć lekarza tam mam. No zobaczymy
![]() Widzę, że jesteś już po porodzie ![]() Udało się rodzić na Kraśnickiej ? |
|
![]()
Matka30+ |
Emi2016, możesz napisać jakie są aktualnie warunki na Kraśnickiej?
![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.