AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Cześć, widzę że nie pojawił się tutaj temat o klinice Eskulap w Bielsku-Białej, więc pozwolę sobie na założenie nowego wątku.
Czy któraś tam rodziła lub ma zamiar? Jaki rodzaj porodu wybrałyście? Poszukuję opinii doświadczonych mam a nie tych znanych z opowieści typu: "siostry znajomej znajoma, miała córkę i tam rodziła" ![]() Konkretne opinie, spostrzeżenia, plusy, minusy, uwagi. |
|
![]()
KUNIAK |
Hej ja co prawda nie rodziłam,ale będę przed tobą i się wybieram własnie tam,wiec dam znac co i jak,
ale z chęcią poczytam opowiesci dziewczyn Kawa lubi tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
Trafiłam już na inne forum, dziewczyny szczegółowo opisują co i jak
![]() http://f.kafeteria.pl/temat/klinika-eskulap-bielsko-biala-p_3201579/720 |
|
![]()
Bielszczanka |
Cześć, rodziłam w Esculapie w 2006r. Poród SN w znieczuleniu, prowadziła lek. Skwira - Kapała. Ok. północy byłam w szpitalu o 5.05 urodziłam córę 3500. Oksytocynę podano mi za moja zgodą. Miałam krwotok poporodowy ale to nie ma nic wspólnego z prowadzeniem porodu. Po prostu taka komplikacja. Dostałam 3 jednostki krwi. Ogólnie duże zaangażowanie personelu, na sali porodowej byłam jedyna rodzącą. Towarzyszył mi mąż, anestezjolog, lekarka, położna. Ostatnia faza ok 1 godziny już bez znieczulenia. Na końcu ok 20 min parłam na leżąco - nie polecam. Teraz spodziewam się rozwiązania w marcu i nie dam się położyć
![]() ![]() Bielszczanka
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.