AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
![]()
Vanilka |
Dziewczyny a nie myslalyscie o Myszkowie? Nie jest tak daleko od Czewy a opinie bardzo dobre. Ja wlasnie zdecydowalam sie na ten szpital. Jestem z okolic Czestochowy. Przez ostatnie 5 lat nie slyszlam zlej opini o Szpitalu w Myszkowie opieka i wszytsko na +. Jesli faktycznie Czestochwa ma tak zle opinie moze warto rozwazyc inne miasto? A sadze ze 40 min max by sie jechalo tam z samego centrum.
![]() ![]() |
|
![]()
Enigma_ |
Ja juz jestem po
![]() magdis lubi tę wiadomość ![]() |
|
![]()
Andzia80 |
Podbijam pytanie ? Jest tu ktoś z Czestochowy
![]() Rocznik 80 - starania od września 2015
Marzec 2017 - stymulacja CLO +ovitrelle Maj 2017 - stymulacja CLO +ovitrelle jajowody drożne, AMH - 1,90 NK 21% 18.10.2017 - 1IUI 18.11.2017 -2 IUI |
|
![]()
Tęskniąca |
Jest, jest....ale nie rodziłam w Częstochowie całe szczęście. Gdybym musiała to wybrałabym poród domowy - trzeba to tylko wcześniej zgłosić.
![]() |
|
![]()
Wikk |
Witam, mam pytanie do Enigmy, mam nadzieję, ze jeszcze zagladasz na forum:-). Czy miałaś lekarza prowadzącego w Zabrzu, czy były to wizyty w przychodni czy prywatnie? Zastanawiam się nad tym szpitalem.
|
|
![]()
Anebas |
Witam. A co myślicie o szpitalach w Bytomiu i Świętochowicach
|
|
![]()
Tata |
Tak wygląda odbiór nowo narodzonego dziecka w Częstochowie za komuny było znacznie lepiej chociaż w tedy to krew ze blatów zmywali teraz syf foto na priv jak to wyglada
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.