AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
martaszymi |
Hej szukam mam które niedawno rodziły w Gdańsku i mogą coś opowiedzieć o porodówkach
![]() |
|
![]()
Ewelina85 |
Chętnie też poczytam opinii. My bierzemy pod uwagę Swissmed.
![]() 09.2018 - 3 lata starań, oligoteratozoospermia, żylaki powrózka nasiennego III stopień, on ureaplasma 16.11.2018 operacja żylaków 12.2018 wyleczona ureaplasma 04.2019 wszystkie parametry nasienia poniżej norm, morfologia 0% 05.2019 miał być start in vitro, a tu naturalny cud! 05.05 - 261 mlU/ml, 07.05 - 551 mlU/ml |
|
![]()
alicjaaa_d |
Babeczki tutaj macie sporo aktualnych opinii na temat UCK https://m.trojmiasto.pl/forum/Nowa-porodowka-UCK-Opinie-t874491,1,16.html
A tutaj Zaspa https://m.trojmiasto.pl/forum/Porodowka-Zaspa-t892021,1,16.html Myślę że rozważać to my sobie możemy, ale i tak urodzimy po prostu tam gdzie znajdzie się dla nas miejsce. Marta a czemu zaspy pod uwagę nie bierzesz? ![]() 17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml 20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️ 25.09.2019 - II ❤️ 25.05.2020 - Leon 💙 |
|
![]()
martaszymi |
Alicja na zaspe mam najdalej więc tu głównie chodzi o względy logistyczne jak by coś się zaczęło dziać to najbliżej mam do Wojewódzkiego, a tu o porodówce słyszałam różne opinie i najbardziej boję się tego że zostanę z małą rozdzielona bo i ponoć tak się zdarza... A z drugiej strony byłam dwa razy na patologii u nich i opieka całkiem porządna i miła... Boję się tylko że na górze maja inne podejście
![]() |
|
![]()
marian_the_baby |
Ja właśnie interesuję się szpitalami w Trójmieście mimo 50 minutowego dojazdu, bo mój najbliższy szpital w Wejherowie ma odsetek cięć krocza na poziomie 86% (gdzie przeciętny szpital ma ok.25...). Najwyraźniej większość położnych tam ma kłopot z oceną czy trzeba ciąć czy nie i tną "na wszelki"
![]() Ale szansa na pokój rodzinny w Wejherowie jest większa i to mnie kusi... Jak jest na Zaspie? ![]() Beta 15dpo: 131,6 4 rok starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu oraz strach przed IUI w następnym cyklu i 8.04.2019 jest druga kreska ![]() 19.04- pęcherzyk ciążowy 11mm 8.05- serduszko ![]() ![]() |
|
![]()
marian_the_baby |
Jakby co, to na Zaspie w hostelu 6 listopada o 17.30 jest spotkanie z położną, która odpowie na każde pytanie
![]() ![]() alicjaaa_d lubi tę wiadomość ![]() Beta 15dpo: 131,6 4 rok starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu oraz strach przed IUI w następnym cyklu i 8.04.2019 jest druga kreska ![]() 19.04- pęcherzyk ciążowy 11mm 8.05- serduszko ![]() ![]() |
|
![]()
martaszymi |
Na trójmiejskich porodówkach znowu bum, wczoraj nigdzie w Gdańsku nie było miejsc dziewczyny odsylali do Wejherowa bo tam najbliżej były miejsca, a dziś już patologia w wojewódzkim świeci pustkami. Mam nadzieję że nie trafię z porodem na takie bum
|
|
![]()
marian_the_baby |
O rety... Mam nadzieję, że grudzień będzie luźniejszy, bo raczej nie chcę rodzić w Wejherowie...
![]() Beta 15dpo: 131,6 4 rok starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu oraz strach przed IUI w następnym cyklu i 8.04.2019 jest druga kreska ![]() 19.04- pęcherzyk ciążowy 11mm 8.05- serduszko ![]() ![]() |
|
![]()
martaszymi |
Też mam taką nadzieję, choć lekarz w szpitalu powiedział że ze szwem na szyjce nie powinni mnie raczej odesłać jak się jakaś akcja zacznie bo to niebezpieczne więc mam nadzieję że do terminu urodze 😁😁😁
marian_the_baby lubi tę wiadomość |
|
![]()
alicjaaa_d |
Ja do porodu jeszcze daleko bo u mnie to dopiero początek. Dawajcie znać dziewczyny jak już urodzicie gdzie Was przyjęli i jak było!! Powodzenia!
![]() 17.05.2018 - AMH - 0,946 ng/ml 20.04.2019 - Aniołek 13 tc ❤️ 25.09.2019 - II ❤️ 25.05.2020 - Leon 💙 |
|
![]()
marian_the_baby |
Nie ma sprawy
![]() alicjaaa_d lubi tę wiadomość ![]() Beta 15dpo: 131,6 4 rok starań, 3 runda na Aromku i pierwsza po Pregnylu oraz strach przed IUI w następnym cyklu i 8.04.2019 jest druga kreska ![]() 19.04- pęcherzyk ciążowy 11mm 8.05- serduszko ![]() ![]() |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.