AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
nanu |
Dziewczyny, co myślicie na ten temat?
Rodziłyście? Chciałybyście rodzić w domu? Macie w swoim otoczeniu kobietę, która urodziła w domu ale z wyboru, a nie dlatego że nie zdążyła do szpitala? |
|
![]()
Ania0306 |
Ja jeszcze za nim zaszłam w ciążę to marzyłam o takim porodzie. W rzeczywistości to inaczej wyszło. Za dużo było komplikacji z ciążą, z dzieckiem i ze mną i o takim porodzie nawet nie było mowy. Jak się okazało to i tak musiałam mieć cesarkę więc w domu by się urodzić nie dało. Skoro ciąża jest bez powikłań to można rozważyć taki poród w domu.
Wiadomość wyedytowana przez autora 15 stycznia 2020, 14:17 08.02.2019 ❤ Julka 39t i 1d 2645g 51 cm
![]() |
|
![]()
nanu |
Tak sobie dzisiaj pomyślałam, że gdy szpitale zamykają oddziały przed odwiedzającymi i jest obawa, że nawet rodzinne porody zostaną odwołane, to naprawdę warto zastanowić się na porodem w domu. Chociaż jeśli już się jest na końcówce to raczej nie znajdzie się położnej tak last minute i nie zdąży po prostu przygotować...
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.