AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Witam serdecznie,
Czy są tutaj mamy, które miały wskazanie do Cc ze względu na dużą wagę dziecka? Ile ważyły Wasze dzieciaczki? U mnie w 35tc waga dziecka wynosi 3200g. Lekarz mówi, że od 4kg będziemy myśleć o CC. Chętnie poznam Wasze opinie na ten temat. |
|
![]()
Leira |
malami91 wrote:
Witam serdecznie,
Czy są tutaj mamy, które miały wskazanie do Cc ze względu na dużą wagę dziecka? Ile ważyły Wasze dzieciaczki? U mnie w 35tc waga dziecka wynosi 3200g. Lekarz mówi, że od 4kg będziemy myśleć o CC. Chętnie poznam Wasze opinie na ten temat. Oficjalne zalecenia są takie, że do 4400 g można spokojnie rodzić naturalnie. Osobiście znam osoby, które rodziły SN dzieci o wagach: 4200, 4350, 4500. Jeśli chcesz CC i masz wskazanie, a lekarz chętnie Ci wystawi papier to tylko się ciesz, a jeśli chcesz rodzić SN i uniknąć cesarki, to nic się nie martw - urodzisz ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Mój maluszek urodził się w 37tc z masą 3200g
![]() Leira, kark, Asiaf lubią tę wiadomość |
|
![]() [konto usunięte] |
U mnie też były takie prognozy, że minimum 4kg...
Ostatecznie cc przez niewspolmiernosc w 38 tyg, a dziecię średnie 3850;) |
|
![]()
AlkaT89 |
Moja bratowa urodziła synka 4700 ,jest niska ok 160 cm i ok 55 kg . Dała radę ,jej pierwsza córka ważyła ok 3 kg
|
|
![]()
Asiaf |
4340 gr, porod sn. nam powiedziano, ze to jeszcze nie bylo wskazanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora 20 lutego 2019, 22:36 Antoś
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Moja bratowa pierwszy syn 4kg sn, druga córka, tydzień przed cc waga z usg 4.2kg, decyzja o cc, a malutka 3.4kg ważyła.
|
|
![]()
julka_kulka |
kark wrote:
Moja bratowa pierwszy syn 4kg sn, druga córka, tydzień przed cc waga z usg 4.2kg, decyzja o cc, a malutka 3.4kg ważyła.
aż taka duża pomyłka lekarza w ocenie wagi? |
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.