AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]()
Malinka181216 |
Zastanawiam sie czy istnieje mozliwosc porodu rodzinnego w przypadku cc. Wiecie cos na ten tamat czy w polsce to wogole mozliwe?
|
|
![]()
Malinka181216 |
Jestem z okolic Zielonej Góry
|
|
![]()
Kleopatra |
Na Pomorzu nie bardzo.
|
|
![]()
Leticia |
Jak najbardziej możliwe
![]() ![]() ![]() |
|
![]()
Coccolina |
W Warszawie można ale trzeba było zapłacić za tę "przyjemność" 200 zł.
Położne mi dziękowały, że się nie zdecydowałam na to, bo mówiły, że to jest duży stres dla nich jak mąż stoi i patrzy im na ręce. ![]() ![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
Moj maz byl i to bylo dla wszystkich naturalne. W sumie wygladalo to tak jakby nie bylo opcji ze go nie bedzie na sali.
|
|
![]()
Malinka181216 |
Okazało sie że w Sulechowie nie ma takiej opcji. Przy zwiedzaniu Pani mowila że jest on bardziej potrzebny dziecku niż mi bo nademną będzie stało kilka osób a maluszek po ważeniu itd zostaje sam. W tym czasie tata je kanguruje i nie zostawia na krok wszedzie za położną biegać ma.
|
|
![]() [konto usunięte] |
Ale u nas tak wlasnie tez bylo: maz byl przy mnie podczas cc, blisko przy samej głowie. Jak wyciagneli synka, zaraz go opatulili i nam dali. I tak bylismy we trojke caly czas szycia. Później maz poszedl z synkiem a mnie przewiezli do sali pooperacyjnej, pozniej do pokoju. Wiec wszystko można. Mieszkam w DE i tu tak jest zawsze, chyba ze cc jest na cito lub mama albo tata nie chce zeby tata byl na sali.
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.