AUTOR | WIADOMOŚĆ
|
|
---|---|---|
|
||
![]() [konto usunięte] |
Do rozwiązania coraz bliżej. Od dwóch miesięcy macica jest mocno napięta. Praktycznie codziennie boli mnie brzuch jak podczas okresu
![]() |
|
![]() [konto usunięte] |
A moze idz do szpitala i tam bezposrednio pogadaj z ordynatorem. Moze to cos da. Moze ten szpital robi takie "zameldowanie" wczesniej. Ja mieszkam w DE i tutaj to jest na porządku dziennym, ze kilka tygodni przed porodem dziewczyny przychodzą siemeldowac, ustalaja znieczulenie czy cc tak jak w moim przypadku. Moze tam potraktuja Cię powaznie. Ja bym chyba nawet na takiej koncowce pomyslala o zmianie tego lekarza bo ewidentnie chodzi mu tylko o kase.
Dagn_ lubi tę wiadomość |
|
![]()
Natka88 |
Nadzieja, a spojrz na to z drugiej strony. Dziecko o wiele lepiej zniesie cc,gdy akcja porodowa sie juz zacznie (czytaj: odejda wody czy zaczna sie skurcze) niz 'na zimno'.
Widze, ze sie denerwujesz, ale nie wkrecaj sobie, ze bedziesz rodzic noca, bez dobrego lekarza i w okresie swiatecznym, bo po 1) mozesz dotrwac do terminu, 2) skad wiesz, ze lekarz bedzie 'zly' (zakladam, ze w gre wchodzi Polna) i co najwyzej lekarz moze byc gburem (zreszta jak wszedzie), a nie niedouczonym czy bez doswiadczenia lekarzem. Najlepiej przejdz sie do szpitala i pogadaj jak to wyglada, skoro Twoj lekarz ma Cie gdzies. Jal w tym sie nie dogadasz,to idz gdzie indziej, wybadaj co i jak i zdecyduj. |
|
![]()
Natka88 |
Udalo sie Tobie cos zalatwic?
|
|
![]() |
Wysłaliśmy do Ciebie wiadomość z linkiem aktywacyjnym.
Aby aktywować konto przejdź do swojej poczty email , a następnie kliknij na link aktywacyjny, który do Ciebie wysłaliśmy.
Jeśli nie widzisz naszej wiadomości, zajrzyj proszę do folderu Spam.